2013-04-21 23:59:36
Φωτογραφία για «Λύγισε» και ο Παυλής με την ΑΕΚ
Ο επιθετικός της Ένωσης ένιωσε νέα αδιαθεσία με το τελευταίο σφύριγμα του Παππά και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις-Παραμένει στο νοσοκομείο προληπτικά

Από την περασμένη εβδομάδα και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Μιχάλης Παυλής ήταν ράκος. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ΑΕΚ είναι ένα βήμα από τον... γκρεμό. Ο ίδιος «πάλεψε» με τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να προετοιμαστεί ψυχολογικά για την τελευταία «μάχη» που θα έδινε η ΑΕΚ. Ήθελε να την βοηθήσει, αφού στον αγώνα με τον Πανθρακικό δεν πρόλαβε να μπει στον αγωνιστικό χώρο (το ντου έγινε την ώρα της αλλαγής του).. Ωστόσο, ξαφνικά χθες το πρωί, ένιωσε έντονες στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το σημερινό ματς. Από χθες ήταν... θηρίο στο κλουβί. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την τηλεόραση, όπου είδε το ματς μαζί με τον Χρήστο Αρκούδα.


Το τελικό σφύριγμα όμως του Παππά και ο οριστικός υποβιβασμός της ΑΕΚ, τον λύγισε. Ένιωσε και πάλι έντονη αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε από τον συμπαίκτη του, στο Ιατρικό Κέντρο, για να εξεταστεί. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν να μην έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο προτιμήθηκε να παραμείνει εκεί για το βράδυ, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν την πορεία του και κυρίως να μείνει μακριά από τηλεοράσεις, ώστε να ηρεμήσει. Μην ξεχνάμε πως ο Παυλής δεν είναι ένας... απλός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αλλά ένας «γνήσιος» οπαδός της ομάδας, που όπως οι περισσότεροι λύγισαν απόψε το βράδυ, έτσι και αυτός. Από την πρώτη στιγμή δίπλα του είναι ο Αρκούδας, ενώ αργότερα βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι της ομάδας για να τον στηρίξουν.

Πηγή: aekvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ