2023-03-02 12:30:02
Φωτογραφία για «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»: Λύγισε ο Λιάγκας με την περιγραφή πατέρα που ψάχνει τον 22χρονο γιο του
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από τους συγγενείς των επιβατών στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Το πρωί της Πέμπτης (2/3) ο κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου, ο οποίος αναζητά τον 22χρονο γιο του, ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι ο γιος του βρισκόταν μαζί με την κοπέλα του στη μοιραία αμαξοστοιχία, πήγε να πάρει νερό και έκτοτε αγνοείται, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του με όσα άκουγε. 

«Μας πήρε μισή ώρα πριν να μας πει ότι είναι στη Λάρισα και μετά μας κάλεσε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο στο δεύτερο βαγόνι, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Το παιδί μου είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικής στο ΑΠΘ» είπε αρχικά ο πατέρας του 22χρονου αγνοουμένου στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Απλώς περιμένουμε την ταυτοποίηση του PCR σε σχέση με τα πτώματα που βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πιθανόν ένα από αυτά να ανήκει στον γιο μου» συνέχισε ο κ. Παπάζογλου στον ΑΝΤ1.

«Επειδή κι εγώ έχω παιδιά και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, πώς αισθάνεστε τώρα;» ρώτησε εμφανώς φορτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα του 22χρονου να εξομολογείται ότι ο πόνος δεν είναι διαχειρίσιμος και ότι δεν γνωρίζει από εδώ και στο εξής αν θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ