2013-04-22 18:37:45
Φωτογραφία για Πειθαρχικό φάκελο κατά του Παναθηναϊκού η Ευρωλίγκα!
Η Ευρωλίγκα ανοίγει πειθαρχικό φάκελο κατά του Παναθηναϊκού για τους δύο εντός έδρας αγώνες με την Μπαρτσελόνα, αναφέροντας τις σειρήνες, τα λέιζερ, τις κροτίδες, αλλά και την παρουσία παραπάνω κόσμου

Νέο μέτωπο άνοιξε η Ευρωλίγκα κατά του Παναθηναϊκού. Οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανοίγει φάκελο κατά των "πράσινων", στον οποίο αναφέρει όλα όσα έγιναν στους δύο εντός έδρας αγώνες με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι ιθύνοντες της κορυφαίας διασυλλογικής διασυλλογικής διοργάνωσης, εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία άνοιξαν φάκελο κατά του Παναθηναϊκού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τα συμβάντα ήταν τα εξής: "Η χρήση σειρήνας από τα μεγάφωνα κατά τη διάρκεια των κατοχών της αντίπαλης ομάδας, η χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που ενοχλούσε τους παίκτες, καπνογόνα, φωτοβολίδες και υπεράριθμο κοινό στο γήπεδο.

Όλα αυτά θεωρούνται παραβάσεις για την Ευρωλίγκα και όλα τα έγγραφα θα υποβληθούν στα αντίστοιχα πειθαρχικά όργανα, τα οποία και θα αποφανθούν"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ