2013-04-24 09:12:41
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ... «ΠΑΚΕΤΟ» ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να αποκτήσει «πακέτο» τους Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, οι οποίοι φέρονται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των ερυθρόλευκων εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μαγιόρκα και ο 23χρονος χαφ της Μπαρτσελόνα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο έχει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Μαριάνο Αγκιλάρ (μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού) φέρεται να έχει λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προχθές βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο περιθώριο της φιέστας με τον Πανιώνιο ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με τους οποίους συζήτησε για τους δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές και τις εξελίξεις που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα.


Οι δύο παίκτες δεν βιάζονται να αποφασίσουν σε ποια ομάδα θα αγωνίζονται μαζί ή ξεχωριστά την επόμενη σεζόν, αφού έχουν αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Αγκιλάρ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών, Βιθέντε Μοντες, και το ίδιο συμβαίνει με τους Κοβάσεβιτς και Λορένθο.

Ο ατζέντης του Μίτσελ αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειές του με την πλευρά των αδερφών Ντος Σάντος, αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν επιθυμεί να τραβήξει πολύ η συγκεκριμένη ιστορία και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί να πείσει τους παίκτες ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη και πρέπει οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αποδείξουν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας λόγω της οικονομικής κρίσης και να κερδίσουν τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ