2012-04-03 04:06:03
Φωτογραφία για Δωρεάν σοκολάτες με… υπόσχεση μιας καλής πράξης!
Ένα εντυπωσιακό κατάστημα με σοκολάτες άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό μόλις τον περασμένο μήνα στο κέντρο της Κοπεγχάγης και ήδη έχει γίνει το hot spot της πόλης για μικρούς και μεγάλους.

Ο λόγος; Για να αγοράσει ο κόσμος σοκολάτες δεν απαιτούνται χρήματα αλλά η υπόσχεση μιας καλής πράξης προς έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειας! Πιο συγκεκριμένα, οι ταμειακές μηχανές έχουν αντικατασταθεί με iPads συνδεδεμένα στο Facebook, προκειμένου να διαλέξετε από τη λίστα των φίλων σας αυτό τοπρόσωπο στο οποίο θα κάνετε την καλή πράξη.

Στη συνέχεια, η υπόσχεση που δίνετε για να πάρετε τις σοκολάτες δημοσιεύεται στον τοίχο σας στο Facebook, δρώντας ως πρόσθετο κίνητρο για να γίνουν… τα λόγια πράξη, ενώ ένα παρόμοιο μήνυμα φαίνεται και στον τοίχο του αποδέκτη!

Η λίστα των καλών πράξεων είναι ατελείωτη με πιο δημοφιλείς υποσχέσεις τις ακόλουθες: «δεν θα σχολιάζω την οδήγηση της φίλης μου για μία εβδομάδα», «θα σερβίρω πρωινό στο κρεβάτι για έναν μήνα», «θα βοηθήσω το φίλο μου να καθαρίσει το σπίτι του», «δεν θα λέω λόγια για τις φίλες μου πίσω από την πλάτη τους για έναν μήνα» κ.ο.κ.


Σχεδόν κανείς δεν αγγίζει την υπόσχεση «δεν θα πω ψέματα στον πατέρα μου για μία εβδομάδα», ενώ απλησίαστο είναι το «δεν θα κάνω chat για έναν μήνα»! Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι θετικές, ενώ ουρές πελατών όλων των ηλικιών σχηματίζονται καθημερινά έξω από το κατάστημα.

Ο σκοπός της σοκολατοποιίας Anthon Berg είναι να προωθήσει τα προϊόντα της και να γίνουν οι σοκολάτες της γνωστές σε περισσότερους καταναλωτές, ενώ η εν λόγω προσφορά θα διαρκέσει λίγες μόνο ημέρες. Επιπλέον, «είναι και ένας καλός τρόπος για να θυμηθούν οι περισσότεροι την έννοια μιας καλής πράξης…», λέει ο υπεύθυνος.
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ