2013-04-27 19:20:11
Φωτογραφία για Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ... ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ! *PHOTOS*
Από την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα Nέων του Ολυμπιακού εξασφάλισε το πρωτάθλημα, αλλά μετά το 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό έστησε και τη... δική της φιέστα με την κούπα!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, νίκησε με σκορ 2-1 τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», και μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, έκανε την απονομή στους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του τίτλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την Ακαδημία του Ολυμπιακού, για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν, σε μία δύσκολη σεζόν. Αλλάξαμε πολλά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, κάναμε μία μικρή… επανάσταση, αν μπορούμε να το πούμε και έτσι. Στάθηκαν όλοι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε. Η φετινή σεζόν, κατά την οποία είχαμε παρουσία και στην Ευρώπη και πήγαμε πολύ καλά, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον, για τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των ερυθρόλευκων, Μπερντ Στορκ.

Οι μικροί πρωταθλητές έστησαν την δική τους φιέστα και πανηγύρισαν με την κούπα και τον κόσμο που βρέθηκε στο Φαληρικό γήπεδο. Στην συνέχεια γευμάτισαν στο V’Ammos. Οι υποχρεώσεις τους για τη φετινή περίοδο ολοκληρώνονται με τον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό (Πέμπτη 2 Μαΐου).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ