2013-04-28 23:24:23
Φωτογραφία για ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Δεν έκανε τελικώς εγχείριση την Κυριακή ο Μίτσελ αλλά μία μικροεπέμβαση και πρόκειται να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για τις επόμενες μέρες.

Μικροεπέμβαση στην χολή έκανε o Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως εισήχθη εκτάκτως το μεσημέρι του Σαββάτου στο Metropolitan μετά από αδιαθεσία και πόνους που ένιωσε στην προπόνηση της ομάδας του. Η διάγνωσή του -όπως έγινε γνωστό την Κυριακή- ήταν οξεία παγκρεατίτιδα λόγω χοληδοχολιθιάσεως. Όπως προέκυψε όμως δεν απαιτήθηκε να του γίνει εγχείριση. Έτσι υπεβλήθη σε ERCP και όχι σε επέμβαση χολοκυστεκτομής.

Ο Μίτσελ όπως εκτιμάται θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες και ενώ στο διάστημα αυτό θα κάνει θεραπεία για να γίνει απόλυτα καλά. Το πρόβλημα του έμπειρου τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας έτσι και αλλιώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Λίαν συντόμως ο Μίτσελ θα επανέλθει στα καθήκοντά του και τις προπονήσεις των ερυθρόλευκων για να μπορέσει να αφοσιωθεί πλήρως στον τελικό του Κυπέλλου. Πιο αναλυτική ενημέρωση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ