2013-04-29 19:26:46
Φωτογραφία για Γιατί θεέ μου;...
«Έφυγε» η Μαριάννα Ζαχαριάδη

Είναι από τις στιγμές που σηκώνεις νοερά το κεφάλι προς τον ουρανό και αναρωτιέσαι με παράπονο στον ύψιστο, είναι από τις στιγμές που πραγματικά θλίβεσαι. Πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος συγγενικό σου πρόσωπο για να στεναχωρηθείς, βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να νιώσεις τον ανείπωτο πόνο που νιώθουν τούτες τις ώρες, οι συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας.

Η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια έπασχε από το λέμφωμα Χότσκινς από το 2011 και το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή στο Αττικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν και τις τελευταίες ημέρες μάλιστα είχε πέσει σε κώμα.

Πριν μερικούς μήνες γνωστοποίησε το πρόβλημα της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, όχι για να τη λυπηθούν αλλά για να περάσει το δικό της μήνυμα: 

«Στη ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται κάποιες στιγμές, σε άλλους πιο εύκολες και σε άλλους πιο δύσκολες! Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα δικό μου θέμα που έχω εδώ και αρκετό καιρό... Γιατί τώρα; Γιατί κάποια πράγματα είναι τόσο προσωπικά και δικά σου, που είναι δύσκολο να τα μοιραστείς με όλους. Και ειδικά για μένα που ήμουν μια αθλήτρια του επιπέδου που ήμουν, ακόμα πιο δύσκολο. Γιατί κάπου δεν θες να το παραδεχθείς.


Το να είσαι άρρωστος δεν είναι ντροπή και κακό να το λες, δεν το επέλεξα, απλά με βρήκε και με αυτή μου την κίνηση εύχομαι να βοηθήσω και άλλα άτομα να εκδηλώσουν το πρόβλημα τους και να το μοιραστούν. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως εύχομαι για τα καλύτερα! Ό,τι γράφω δεν το γράφω για λύπηση προς τον εαυτό μου, αλλά για να δείξω πως στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Γι' αυτό μην την ξοδεύετε τσάμπα και σε άχρηστα πράγματα, κάντε όλα αυτά που ονειρεύεστε χωρίς να αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Ο δρόμος για την νίκη του καρκίνου τελικά διαπίστωσα πως δεν είναι εύκολος. Όμως συνεχίζω τον αγώνα μου... Ευχαριστώ!»

Νομίζω ότι τα παραπάνω λόγια είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Μπορεί η ασθένειά να την ανάγκασε να σταματήσει την ενασχόλησή της με το επί κοντώ, δεν σταμάτησε όμως ποτέ να αγωνίζεται. Πραγματικά ευχόμαστε στους συγγενείς της κοπέλας καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Μαριάννα καλό σου ταξίδι κοπέλα μου, ο ουρανός από σήμερα απέκτησε άλλο ένα αστέρι Ασυμβίβαστος - Goal24news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ