2013-04-29 19:15:04
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα η οικογένεια Ξυδάκη κατά της αποφυλάκισης Κοκολογιάννη
Στον Εισαγγελέα προσφεύγει η οικογένεια Ξυδάκη, κατά της αποφυλάκισης του Στ.Κοκολογιάννη, αντιδρώντας... στην αιτιολόγηση με βάση την οποία ο ανακριτής εξέδωσε τη σχετική διάταξη, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν το επικίνδυνο του χαρακτήρα του αποφυλακισθέντος.

Ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννης και η χήρα, Κατερίνα Τζουλιαδάκη, με προσφυγή που κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου στρέφονται ενάντια στη διάταξη με την οποία ο ανακριτής αποφυλάκισε "αδικαιολόγητα και αναιτιολόγητα τον παρ'ολίγο δικό μου δολοφόνο και κύριο υπαίτιο του θλιβερού περιστατικού, Στεφανή Κοκολογιάννη" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προσφυγή, η οποία πρόκειται να κοινοποιηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών και στον Άρειο Πάγο.

"Περιμένουμε τόσο εγώ όσο και η κοινωνία του Ηρακλείου να μας προστατεύσει από ένα επικίνδυνο άτομο που ξαναβρίσκει ελεύθερα τους συνεργάτες - μέλη της οικογένειάς του" αναφέρουν πατέρας και χήρα, τονίζοντας ότι "και οι κρίνοντες κρίνονται". Παράλληλα αναφέρει ότι "η αποφυλάκιση του έρχεται σαν συνέχεια σειράς ενεργειών ή παραλείψεων που όχι μόνο δεν προάγουν την έρευνα αλλά δυσκολεύουν και την ορθή διερεύνηση της υπόθεσης" κι αναφέρεται χαρακτηριστικά στην άρνηση άρσης του απορρήτου των κλήσεων του θύματος και των κατηγορουμένων που επανειλημμένως ζήτησε η πολιτική αγωγή, την άρνηση της κατάθεσης σε μάρτυρες που ήθελαν να καταθέσουν αλλά και την έκδοση ήδη δύο ενταλμάτων για το φυγόδικο Φανούρη Κοκολογιάννη.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ