2013-05-08 20:47:29
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 5-7
Η Βουλιαγμένη ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, στο πρώτο ματς των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών και παράλληλα κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας των ερυθρόλευκων.

Παρότι πέτυχαν μόλις ένα γκολ στο β’ μέρος οι «μπέμπηδες» επικράτησαν με 5-7.

Κορυφαίος για τον ΝΟΒ ο Άλεξ Γούνας με τρία γκολ.

Το Σάββατο 11 Μαΐου (18:30) ο δεύτερος τελικός, στον Λαιμό.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε δυνατά στο ματς, με τους παίκτες του Τεό Λοράντου να καταφέρνουν να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο με 0-3 και τον Κώστα Τσαλκάνη να πρωταγωνιστεί στο τέρμα των «μπέμπηδων».

Παρόμοιο το σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τον παίκτη παραπάνω στην επίθεση, να αποδίδουν καλά στην άμυνα και με τον τερματοφύλακά τους να κατεβάζει ρολά να φτάνουν στο ημίχρονο με προβάδισμα πέντε τερμάτων (1-6).

Η ολιγόλεπτη διακοπή έδωσε την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να ανασυνταχθούν. Βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία κρατώντας μάλιστα τους παίκτες του Τεό Λοράντου στο «0», ενώ με τα γκολ των Μάλιαρακ και Μουρίκη, μείωσαν σε 3-6.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με πρωταγωνιστή τον Μάλιρακ. Με δύο ακόμα γκολ του Ισπανού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μείωσαν στο γκολ (5-6), πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Όμως η γρήγορη απάντηση του Μυλωνάκη έδωσε ανάσες στη Βουλιαγμένη που κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το υπέρ της 5-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς 1, Μάλιαρακ 3, Μουρίκης 1,

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Γούνας 3, Μυλωνάκης 1
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ