2013-05-13 22:58:25
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ... ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Αποθέωση στο αεροδρόμιο, αποθέωση και στο Σ.Ε.Φ. για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον 3ο τίτλο Ευρωλίγκας στην Ιστορία του κι έγινε η μόλις 3η ομάδα στα χρονικά της διοργάνωσης με back to back κατακτήσεις σε Final Four.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τίμησε και αποθέωσε τους πρωταθλητές του και όταν οι φωνές και οι εκδηλώσεις λατρείας κόπασαν, οι ιδιοκτήτες της Κ.Α.Ε. απευθύνθηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου για όλα όσα έζησαν, ζουν κι αναμένεται να ζήσουν κοντά στην ομάδα.

«Είναι πρωτοφανές αυτό που ζήσαμε! Αξίζει περισσότερο κι απ' τις κούπες! Αποτελεί συνέχεια των κόπων μας, των προσπαθειών μας -κι οικονομικών και προσωπικών-, δικαίωνει τους παίκτες» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πριν συμπληρώσει ο αδερφός του, Παναγιώτης: «Το απολαμβάνουμε! Το ζούμε! Μετά έχουμε τους Τελικούς με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα θα δούμε πώς θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά. Δεν υπάρχει καμία υπόσχεση γι' άλλες κούπες. Για τις 2 κούπες (σ.σ. σε Κων/πολη και Λονδίνο) δε δώσαμε καμία υπόσχεση».


Απ' την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Είναι κάτι ασύλληπτο! Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια κι ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Αυτή ομάδα έχει μπει στις καρδιές του κόσμου, μας έδειξαν ότι είναι δίπλα μας και τους περιμένουμε και στη συνέχεια».

Ο Γιώργος Πρίντεζης, με τη σειρά του, σχολίασε: «Το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε, όπως δεν καταφέραμε να κάνουμε στο Λονδίνο, αφού ήταν αργά, ήμασταν κουρασμένοι και δεν υπήρχε χρόνος να διασκεδάσουμε. Κάθε φορά, που κατακτάς το τρόπαιο, έχει τις ιδιατερότητές της. Και πέρυσι ήταν γλυκό, φέτος είναι ακόμη πιο ωραία. Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει μαζί και να φέρουμε κι άλλες χαρές. Πέρυσι ήταν ακόμη πιο δύσκολα για το Πρωτάθλημα της Α1, αφού τελειώσαμε Κυριακή την Ευρωλίγκα και την Τρίτη παίζαμε το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια, πιο βατά. Έχουμε αδειάσει, υπάρχει ο χρόνος να προετοιμαστούμε για τους δύσκολους αγώνες».

Ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε πως δεν πρέπει να μείνουν στους πανηγυρισμούς, καθώς υπάρχει και συνέχεια: «Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα. Από αύριο πιάνουμε και πάλι δουλειά, με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι ζήσαμε κάτι ανάλογο, κερδίσαμε την ευρωλίγκα και μετά το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και φέτος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Άμεση προσγείωση συνιστά ο Κώστας Σλούκας: «Άμεσα η προσγείωση. Είναι τρομερό αυτό που ζούμε, βρισκόμαστε στα σύννεφα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο. Κάναμε δύο σπουδαία παιχνίδια στο Λονδίνο και νομίζω πως αξίζαμε τον τίτλο».

Τέλος ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε πως θα κάνουν τα πάντα και για το πρωτάθλημα: «Ήταν κάτι το φανταστικό αυτό που καταφέραμε. Αποδείξαμε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αυτή που το ήθελε περισσότερο. Είναι αμοιβαία η αγάπη με τον κόσμο. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν στο Λονδίνο, αυτούς που ήρθαν στο Αεροδρόμιο, αυτούς που μας ακολούθησαν στην αττική οδό, αυτούς που μας υποδέχτηκαν στο ΣΕΦ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε και το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ