2013-05-21 22:00:08
Φωτογραφία για Οι Βέλγοι στέλνουν τον Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς άφησε την πρωταθλήτρια Βελγίου και ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αρνήθηκε την πρόταση της Αντερλεχτ για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο με αποδοχές 1,6 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ γράφει ότι πίσω από την άρνηση του 32χρονου διεθνούς σέρβου μεσοεπιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός! 

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς και περιμένουν την απάντηση του. Ο πρόεδρος της Αντερλεχτ, Τζον βαν ντεν Μπρομ δεν μπόρεσε να πείσει τον Σέρβο να μείνει στο Βέλγιο γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό. Ο βελγικός σύλλογος βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιοβάνοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει καμμία επαφή με τον Γιοβάνοβιτς και μέχρι την 1η Ιουνίου δεν πρόκειται να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Σέρβος έχει στα χέρια του πρόταση της Μπεσίκτας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.


Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Φούλαμ , ποζάρισε με την φανέλα της νέας του ομάδας στα χέρια. Μαζί με γκανέζο δημοσιογράφο ο οποίος εργάζεται στο BBC, ο 30χρονος αμυντικός μέσος φορώντας ένα πόλο μπλουζάκι της Φούλαμ φωτογραφήθηκε με την φανέλα της αγγλικής ομάδας στα χέρια.

Ο γκανέζος μέσος τόνισε: «Υπέγραψα για δύο χρόνια στη Φούλαμ και θα αρχίσω προπονήσεις την Τρίτη. Πιστεύω πως είναι μια καλή κίνηση για μένα και είμαι χαρούμενος που επιτέλους αυτή η συμφωνία ολοκληρώθηκε».

Εγκωμιαστικά σχόλια στον νταμπλούχο Ολυμπιακό είχε γερμανική ιστοσελίδα, η οποία χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους άρχοντες της Ελλάδας! Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα «Sportschau.de» έχει φωτογραφία ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου. Το δημοσίευμα γράφει: «Τεράστιο πάρτι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά είναι ο άρχοντας της Ελλάδας. Για τους οπαδούς ο τίτλος ήταν ακόμα πιο γλυκός για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό του στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού(Κ-20) Μπερντ Στορκ μιλώντας στην γερμανική «Der Westen» εξέφρασε την ανάγκη να αλλάξουν οι κανονισμοί του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μην χάνονται νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Ο γερμανός προπονητής που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου και στην προημιτελική φάση του NextGen Series(Τσάμπιονς Λιγκ Νέων) υπογράμμισε: «Είμαι υπεύθυνος για όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Από την ηλικία των δέκα ετών μέχρι την ομάδα Νέων του συλλόγου. Δεν υπάρχει ομάδα Κ-23 ετών στην Ελλάδα. Για την ώρα όλοι οι ταλαντούχοι παίκτες μας θα φύγουν από τον Ολυμπιακό, επειδή δεν πληρούν τα όρια ηλικίας για να παίξουν στην ομάδα Νέων. Αυτό πρέπει να αλλάξει , αλλιώς οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δουλέψουν. Έχουμε κάποιους παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην Μπουτεσλίγκα. Στη δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ