2013-05-27 21:50:07
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΟΛΕΪ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η ΒΙΣΕΡ
Σοκάρει ο θάνατος της Ίνγκριντ Βίσερ. Η πρώην βολεϊμπολίστρια βρέθηκε νεκρή μαζί με το σύντροφό της στην Μούρθια κι ενώ αγνοούνταν από τις 13 Μαΐου.

Μετά από πολλές ημέρες έρευνας της αστυνομίας, η Ίνγκριντ Βίσερ και ο σύντροφός της, Λόντεβικ Σεβέριν βρέθηκαν νεκροί λίγο έξω από την Μούρθια, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η πρώην βολεϊμπολίστρια είχε μεταβεί στην ιβηρική χώρα μαζί με τον αγαπημένο της, όπου έπεσαν θύματα ληστείας. Το ζευγάρι αγνοούνταν από τις 13 Μαΐου, όταν και τους είχαν δει για τελευταία φορά σε ένα ξενοδοχείο της Μούρθια.

Όπως επιβεβαιώνουν οι αστυνομικές Αρχές της χώρας, τα δύο πτώματα βρέθηκαν την Δευτέρα θαμμένα μέσα σε ένα κτήμα με λεμονιές και πορτοκαλιές, λίγο έξω από την πόλη, μετά από πολλές ημέρες προσπάθειας εντοπισμού.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα, που θεωρούνται υπεύθυνα για τον θάνατο της Βίσερ και του συντρόφου της.

Η 36χρονη παίκτρια ήταν διεθνής με την εθνική Ολλανδίας για πολλά χρόνια, μετρώντας συνολικά πάνω από 500 συμμετοχές, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε κυρίως στην Ισπανία.
R.I.P.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ