2013-06-05 16:32:03
Φωτογραφία για Μπέκαμ: Θα κλείσω τη Χάρπερ σε πύργο αλά Ραπουνζέλ
Αποφασισμένος να προστατέψει την κόρη του από τους πάντες και τα πάντα όσο περισσότερο μπορεί εμφανίστηκε ο διάσημος αθλητής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) η συζήτηση έφτασε στην εποχή που η Χάρπερ (Harprer) του θα αρχίσει να βγαίνει με αγόρια.

Ούτε να το ακούσει ο μπαμπάς Ντέιβιντ. Έχει μάλιστα και σχέδιο.Θα βγαίνει η Χάρπερ ραντεβουδάκια λοιπόν;

Έχει σχέδιο ο Μπέκαμ αλλά χρειάζεται και εναλλακτικό γιατί στην ιστορία της Ραπουνζέλ, ακόμη και κρυμμένη από τον κόσμο όλο, ο έρωτας τη βρήκε "Απολύτως όχι. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα μένει σαν τη Ραπουνζέλ, ψηλά σε πύργο", απάντησε κατηγορηματικά ο Μπεκς εξηγώντας βέβαια ότι για τους τρεις γιους τους δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

"Το να μεγαλώνεις κορίτσι είναι τελείως διαφορετικό από το να μεγαλώνεις αγόρια", συνέχισε ο Ντέιβιντ διευκρινίζοντας βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπά τη Χάρπερ περισσότερο, όμως –πώς να το κάνουμε;- "τα αγόρια είναι πιο ανεξάρτητα".


Ο Ντέιβιντ πρόσφατα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ύστερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στα γήπεδα όλου του κόσμου και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, τώρα πια απολαμβάνει όλα τα μικρά πράγματα που είχε στερηθεί.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ραπουνζέλ ήταν μια πριγκιπόπουλα την οποία είχε κλέψει μια γυναίκα από την κούνια η οποία προσποιούμενη επί χρόνια τη μαμά της την είχε κλείσει σε έναν πολύ ψηλό πύργο στο πουθενά από όπου απαγορευόταν ρητά να βγει γιατί κινδύνευε από τους "κακούς".
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ