2013-06-06 11:44:50
Φωτογραφία για Σύντομα η ανακοίνωση αποχώρησης του Αντσελότι
Ακόμα και εντός των επόμενων 48 ωρών ενδέχεται να κουνήσει μαντίλι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με την "As". "Ταιριάζει στην κουλτούρα της Ρεάλ" δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλο Αντσελότι.

Στα μαδριλένικα ΜΜΕ ("Marca", "As") επικρατεί από την Τετάρτη αισιοδοξία πως ο Ιταλός τεχνικός θα βρει τη λύση, θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα είναι ο νέος τεχνικός των "μερένγκες".

Δημοσίευμα της "As" αναφέρει, μάλιστα, πως σύμφωνα με πηγές από την Παρί μπορεί η αποχώρηση του Αντσελότι να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων δύο ημερών. Ο ίδιος ο Αντσελότι δε θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας άγνοια για όσα γράφονται.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η "As" αναφέρει πως σήμερα (6/6) θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση μεταξύ του Αντσελότι και της διοίκησης των Παριζιάνων σε αντίθεση με τη "Μarca" που ισχυριζόταν πως αυτό το μίτινγκ ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη.

Τέλος, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" και μεταξύ άλλων είπε για τον πρώην προπονητή της Τσέλσι: "Ο Αντσελότι ταιριάζει στην κουλτούρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζει πως να διαχειριστεί παίκτες κορυφαίου επιπέδου και είναι καλός προπονητής. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ