2013-06-06 15:44:05
Φωτογραφία για Το μπαλάκι στον Αγκάνθο
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης επιθυμεί την παραμονή του Νταβίντ Αγκάνθο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά με διαφοροποίηση των όρων που είχε συμφωνήσει.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης επιθυμεί την παραμονή του Νταβίντ Αγκάνθο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά με τους δικούς της όρους.

Και πιο συγκεκριμένα με την διαφοροποίηση των όρων που είχε συμφωνήσει ο Ισπανός επιθετικός με την διοίκηση Ψηφίδη τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτό προέκυψε από την χθεσινή συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του Αγκάνθο Χρήστο Σιωπίδη - αλλά και των Κοέλιο και Πουλίδο - όπου έγινε ξεκάθαρο πως αναγνωρίζεται το προσύμφωνο που έχει υπογραφεί.

Ωστόσο ζητήθηκε να υπάρξει είτε μια μείωση των 200.000 ευρώ του συμβολαίου της προσεχής αγωνιστικής περιόδου είτε το ποσό αυτό να παραμείνει μέσω πριμ διαφόρων ειδών (σ.σ. μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ.).

Πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του Αγκάνθο αφού ενημερωθεί για την θέση της ΠΑΕ Άρης ενώ όσον αφορά τον Κοέλιο η παραμονή του στο ρόστερ του Άρη θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της Μπενφίκα να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό και την απόφαση του νέου προπονητή.


Κι όσον αφορά τον Πουλίδο έχει συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο οπότε η κουβέντα είχε να κάνει για οφειλές που υπάρχουν από αυτήν που ολοκληρώθηκε.

Νωρίτερα χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης είχε γίνει συνάντηση με τον κοινό εκπρόσωπο των Μανώλη Παπαστεριανού, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Δημήτρη Ψυχογιού τον Δημήτρη Καρύδα. Μία συνάντηση που αφορούσε τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν και οι τρεις αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων των δύο πρώτων.

news.pathfinder.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ