2013-06-06 15:38:54
Φωτογραφία για Λύσεις marketing υγείας στο διαδίκτυο από την minoanDesign
Η εμπειρία μας στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων μας επιτρέπει να προσφέρουμε σε ιατρούς, ιδιωτικές κλινικές και άλλες ιατρικές εταιρείες ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ελκυστικές λύσεις στο σχεδιασμό,ανάπτυξη και προώθηση των ιστοσελίδων τους.

Προσφερόμενες υπηρεσίες     Σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας    Φιλοξενία και διατήρηση ιστοσελίδας    Σχεδιασμός επαγγελματικού λογότυπου    Βελτιστοποίηση & προώθηση (SEO) της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης    Ανάπτυξη και προώθηση του ιατρείου σας ή της ιατρικής μονάδας σας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook Fan Page – Facebook Ads)

Μία καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα προβάλλει με καθαρά επαγγελματικό τρόπο την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Οφείλει να σας παρουσιάζει ως ένα αναγνωρισμένο και αξιόπιστο επαγγελματία υγείας προβάλλοντας μια εικόνα εμπειρίας και σταθερότητας.

Χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν ευρέως το διαδίκτυο όχι μόνο ως μέσο αναζήτησης επαγγελματιών υγείας και ιατρικών υπηρεσιών, καθώς και ως μέσο πληροφόρησης σχετικά με θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης ασθενειών. Σας συγκρίνουν με μια τεράστια επιλογή ανταγωνιστών που απέχουν μόνο ένα κλικ μακριά.


Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους μετατρέπει σε πελάτες σας.

Λύσεις marketing υγείας στο διαδίκτυο

Οι επισκέπτες μηχανών αναζήτησης ψάχνουν καθημερινά στο διαδίκτυο αναζητώντας ιατρούς και υπηρεσίες και προϊόντα υγείας καθώς και πληροφορίες σχετικά με μεθόδους πρόληψης και θεραπείας. Μια προσαρμοσμένη online καμπάνια προώθησης είναι απαραίτητη για να κατακτήσετε αυτούς τους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καινοτόμες λύσεις προώθησης για τις επιχειρήσεις υγείας προσφέροντας:

    Έρευνα για δημοφιλείς φράσεις-κλειδιά αναζήτησης    Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης    Δημιουργία και διαχείριση Google AdWords διαφημιστικές καμπάνιες    Ενίσχυση της προβολής των υπηρεσιών σας στα κοινωνικά δίκτυα

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δεν παρέχουμε προϊόντα. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ λύσεις και σας δίνουμε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού!

Τηλ: +30 211 800 9060

Web: www.minoanDesign.gr

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/minoanDesign
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ