2013-06-08 18:43:57
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι πιτσιρικάδες του τμήματος κάτω των 11 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι μικροί νίκησαν για το τουρνουά «Ήθους και Φιλίας» τον διοργανωτή Απόλλων Σμύρνης με 3-0 με σκόρερ τους Σουρλή, Βουγιουκλάκη και Κεραμίδα. Τις προηγούμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει 2-2 με τον Πρωτέα Θεσσαλονίκης με γκολ των Παπαδόπουλου, Σουρλή, είχαν νικήσει τον ΠΑΟ με 1-0 με γκολ του Κεραμίδα και την ΑΕΚ με 4-2 χάρη σε γκολ των Παλαιολόγου, Ιακωβίδη, Τζανετή και Βουγιουκλάκη.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Φουσέκης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά χρησιμοποίησε τους πιτσιρικάδες του Θρύλου Παχατούρα, Μολάι, Καψομέρα, Τζανετή, Καψιώτη, Μπάνο, Παλαιολόγο, Μιραφιόρι, Μούκα, Σουρλή, Ιακωβίδη, Τσίνα, Κεραμίδα, Παπαδόπουλο, Πολύδωρο, Σβώλη, Βουγιουκλάκη.

Αυτά τα ματς ήταν και τα τελευταία για τους πιτσιρικάδες, αφού το τμήμα κάτω των 11 ετών ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσουν οι μικροί τις προπονήσεις τους μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας και μετά θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ