2013-06-11 07:33:04
Φωτογραφία για Δεν παραιτείται η Γκίλαρντ
Ανένδοτη δηλώνει η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στις πιέσεις που τις ασκούνται να παραιτηθεί και να... παραδώσει την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος στον εσωκομματικό της αντίπαλο και πρώην πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ.

«Σίγουρα θα ηγηθώ του κόμματος στις επόμενες εκλογές», είπε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας απαντώντας στην κριτική που της ασκείται για τον τρόπο που ηγείται του Εργατικού Κόμματος και της χώρας και έχει φέρει την κυβερνώσα παράταξη σε δυσχερή θέση.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Εργατικό Κόμμα οδηγείται προς μια βαριά ήττα στις κοινοβουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν επίσης, ότι μια πιθανή ενεργοποίηση και επιστροφή του Ραντ τον οποίο η Γκίλαρντ αντικατέστησε στην πρωθυπουργία το 2010, θα μπορούσε να μειώσει την εκλογική ζημιά για τους Εργατικούς.

Ο Ραντ έχει δηλώσει δεν θα κάνει επίσημη «αίτηση» παραίτησης της Γκίλαρντ, αλλά ανέφερε ότι είναι πρόθυμος να την αντικαταστήσει αν αυτή αποφασίσει να εγκαταλείψει την ηγεσία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ