2013-06-11 18:54:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Στα ...όπλα οι εργαζόμενοι της EPT με ζωντανές συνδέσεις, καλούν τον κόσμο και τους φορείς να στηρίξουν τον αγώνα τους
Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ (ΕΡΑ Πάτρας) στην Πάτρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλοι οι εργαζόμενοι,οι οποίοι με ζωντανές συνδέσεις καλούν τον κόσμο και τους φορείς να στηρίξουν τον αγώνα τους. Πρόκειται για 22 άτομα τα οποία βρισκονται ξαφνικά στο δρομο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ σήμερα το βράδυ στις 12.

Οι εργαζόμενοι ενημερώνουν τους πολίτες για την απόφαση που ανακοίνωσε πριν απο λίγη ώρα ο Σίμος Καδίκογλου και η οποία έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς.

Δηλώνουν ότι το σχέδιο να καταργήσουν τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, με αυτό τον τρόπο είναι πραξικόπημα που στρέφεται εναντίον της ελευθεροτυπίας και του σεβασμού στους εργαζόμενους.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς ζήτησε να σταματήσουν εδω και τώρα τα σχέδια της κυβέρνησης και τόνισε ότι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει αύριο.

Δηλώσεις υπέρ των εργαζομένων στην ΕΡΤ έκανε και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ