2013-06-15 01:41:04
Φωτογραφία για Συμφώνησε για 3 χρόνια ο Βερδού
Σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 3 χρόνων με ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ ήρθε ο Τζοάν Βερδού, ο οποίος... περιηγήθηκε σε "Καραϊσκάκη" και Ρέντη και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα όσα είδε. Ο Καταλανός επιστρέφει στην πατρίδα του και εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου και το τυπικό μέρος.

Ο 30χρονος μέσος βρισκόταν στην Ελλάδα από την Πέμπτη (13/06) και την Παρασκευή ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας τόσο στο γήπεδο, όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Οι συζητήσεις είχαν θετική έκβαση, αφού ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα Β, Λα Κορούνια και Εσπανιόλ καλύφθηκε σε όλα. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει θα έχει διάρκεια 3 σεζόν, όπως είχε προσφέρει αρχικά ο Ολυμπιακός, ενώ οι απολαβές του θα αγγίζουν τα 1.500.000 ευρώ. Ο Βερδού ήρθε σε συμφωνία και για τα μπόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άσος έχει μιλήσει με ισπανόφωνους παίκτες που έχουν περάσει από τον Πειραιά, συλλέγοντας γνώμες για το εάν πρέπει να ξενιτευθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.


Αυτή η συνθήκη φαίνεται να αποτελεί και το μοναδικό "αγκάθι", αφού η οικογένειά του μέχρι στιγμής δείχνει να στηρίζει την επιλογή της Βιγιαρεάλ, που έχει πλησιάσει τον παίκτη. Ο Βερδού επιστρέφει άμεσα στην Ισπανία ώστε να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους για τα όσα είδε στην Ελλάδα και να καταλήξουν από κοινού σε μία απόφαση.

Οι 2 πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό "παράθυρο" που μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία, αφού δεν έχουν υπογραφεί ακόμη συμβόλαια. Η επιστροφή του Βερδού στην πατρίδα του ίσως δραστηριοποιήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης ή τις υπόλοιπες ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του, προσφέροντας βελτιωμένα συμβόλαια. Μόνο σε μία τέτοια περίπτωση, υπάρχει ενδεχόμενο να χαλάσει η μεταγραφή, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν δίνουν πολλές πιθανότητες σε αυτήν την προοπτική.
contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ