2013-06-15 06:15:04
Φωτογραφία για Ο Μάικλ Τζάκσον ζούσε σαν ζητιάνος, πριν πεθάνει
«Τον συνάντησα σε ένα ξενοδοχείο όπου ζούσε με την οικογένειά του. Μου είπε “ζούμε σαν ζητιάνοι”. Και μετά καταρρεύσαμε και οι δυο. Τον είδα να δακρύζει λέγοντάς μου πόσο πολύ ήθελε η οικογένειά του να έχει μια καλή ζωή και πόσο επιθυμούσε να καταφέρει να τους βάλει κάτω από μια στέγη».

Συγκινημένος ο Ράντι Φίλιπς, διευθυντής της εταιρίας διοργάνωσης συναυλιών AEG Live, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Μάικλ Τζάκσον, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, στα πλαίσια της κατάθεσής του στο δικαστήριο, στη δική για τις συνθήκες του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή.

"Αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα που ένας τέτοιος σταρ είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι για την οικογένειά του, παρόλα τα χρήματα που είχαν περάσει από τα χέρια του. Ήταν εντελώς παράλογο" πρόσθεσε ο Φίλιπς, ο οποίος είχε αναλάβει τη διοργάνωση της περιοδείας This Is It του 50χρονου σταρ, η οποία και δεν πραγματοποιήθηκε πότε, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του στις 25 Ιουνίου.

Στο τέλος της κατάθεσής του διευκρίνισε πως παρά τις δυσχέρειες και την ευαισθησία που τον διέκρινε ήταν ένας "πανούργος" επιχειρηματίας:

"Τον παρουσίαζαν ανέκαθεν σαν ένα 5χρονο, υπό την επήρεια ναρκωτικών, αγόρι. Αυτός δεν ήταν ο άνδρας με τον οποίο έκλεισα συμφωνία. Ο άνδρας που καθόταν απέναντί μου στο τραπέζι ήταν δυναμικός, ευγενικός, αλλά αποφασισμένος…".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ