2023-09-05 08:00:03
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης «Πολύ σκληρός τηλεοπτικά ο Λιάγκας για να πεθάνει»



Λίγο πριν ξεκινήσει να μας λέει… MEGA Καλημέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την τηλεοπτική παρουσία τόσο του Γιώργου Λιάγκα όσο και της Φαίης Σκορδά.

Γιώργος Λιάγκας.

Πολύ σκληρός και εύστροφος τηλεοπτικά για να πεθάνει. Με τον «καπετάν Γιώργη» έχουμε υπάρξει καλοί φίλοι, έχουμε ζήσει από κοινού πολλά, πάρα πολλά, και, όπως για όλους τους φίλους μου, θέλω να είναι ψηλά.  Αν θα είμαι απέναντι του, βέβαια, όπως τη χρονιά που πέρασε, θέλω να είναι ψηλότερα η εκπομπή που συμμετέχω. Φέτος έχει μονόδρομο να κόψει το νήμα πρώτος χωρίς να εφεύρει στα νούμερα τηλεθέασης το «σύνολο του κοινού» που κανένα εμπορικό τμήμα καναλιού δεν υπολογίζει.

Πως κρίνεις την απόφαση των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ να μετακινηθεί το πρόγραμμα που παρουσίαζε η Φαίη Σκορδά στη μεσημβρινή ζώνη;

Η σημαντικότερη απόφαση, και μάλιστα με πολύ pressing από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, ήταν να κρατήσουν στο δυναμικό τους και να αναλάβει την εκπομπή της Φαίης η αρχισυντάκτρια του Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακοπούλου. Πρόκειται για έναν από τους 3-4 πιο δημιουργικούς αρχισυντάκτες με σύγχρονη ματιά στην Ελλάδα. Αν υπάρχει εγρήγορση από την ομάδα, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται ό,τι συμβαίνει στην τηλεόραση την ίδια μέρα από τις 6 το πρωί έως τις 12 που θα ξεκινούν. Ελπίζω το σχόλιο φέτος να πηγάζει από τη γνώση του θέματος και να μην εξυπηρετεί μόνο τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις των παρουσιαστών στο πάνελ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ