2013-06-17 10:00:17
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΟΛΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΕΡΔΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Γιοάν Μολό, ενώ την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης του Ζοάν Βερδού.

Μεγάλο στοίχημα αποτελεί για τον Πιέρ Ισά η μεταγραφή του Γιοάν Μολό στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού ήταν από την αρχή μία πολύ δύσκολη υπόθεση, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν την εγκατέλειψαν και δείχνουν ότι έβλεπαν πως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες.

Η Νανσί, στην οποία ανήκει ο 24χρονος παίκτης, έχει βάλει πωλητήριο 6 εκατ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα δώσει η ερυθρόλευκη διοίκηση.

Τόσα χρήματα, όμως, δεν δίνει ούτε η Σεντ Ετιέν, στην οποία έπαιξε φέτος με τη μορφή δανεισμού και αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Πρόθεση του Ισά είναι να πέσει σημαντικά η τιμή του Μολό, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή με τη γαλλική ομάδα. Ίσως αυτό γίνει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και να μπει οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο.


Από την πλευρά του, ο Βέλγος επιθυμεί να φύγει από την Νανσί για να παίξει σε μία άλλη γαλλική ομάδα, στην Αγγλία (φημολογείται ότι εξετάζεται από την Φούλαμ) ή στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League.

Για αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι θέλουν ο παίκτης να πιέσει τους Γάλλους, ώστε να έχει θετική κατάληξη η υπόθεσή του και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Ζοάν Βερδού για τον Ολυμπιακό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την γνωστοποίηση της απόφασης του 30χρονου χαφ έχει ξεκινήσει, με τους ερυθρόλευκους να μην τον πιέζουν και να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην περιμένουν για πολύ μεγάλο διάστημα.

Οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται στα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για την απόκτησή του.

Ο Ποκετίνο, με τον οποίο ο Βερδού είχε συνεργαστεί στην Εσπανιόλ, αναμένεται να του καταθέσει πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τη διοίκηση να παρουσιάζεται αισιόδοξη πως θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ