2013-06-17 18:42:03
Φωτογραφία για «Και οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την Τρικομματική γνώριζαν και είχαν συμφωνήσει για την ΕΡΤ…»
από το Γραφείο Τύπου

«Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να αποφασίσουν με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα».

«Όταν συμφωνούν στο στόχο που είναι η εξυγίανση και η δημιουργία μια νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να ναυαγήσει η όλη προσπάθεια λόγω της διαδικασίας»

Συνέντευξη του Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο 98.4 με το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επεσήμανε ότι «υπάρχει συμφωνία στο στόχο που είναι η εξυγίανση της ΕΡΤ και η δημιουργία μια νέας Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης με σύγχρονες δομές και λειτουργίες και με νοικοκυρεμένα οικονομικά». Ανέφερε ακόμη ότι «προοδευτισμός δεν είναι να φιμώνονται τα μέσα από τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιβάλει απεργία απειλώντας με διαγραφές τα μέλη της ΕΣΗΕΑ ως απεργοσπάστες» και επεσήμανε ότι «κανένας στην Κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας τηλεόρασης και της φωνής της, αντιθέτως δημιουργούμε μια νέα δομή, σύγχρονη, δημοκρατικής και δημόσια. Εφάμιλλη στην ποιότητα και τον προγραμματισμό κόστους των ιδιωτικών μέσων που λειτουργούν στη χώρα μας».


Από τη μεριά του ο κ. Μ. Κριτσωτάκης ενώ αρχικά αναφέρθηκε για κομματικοποίηση των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης από τη Νέα Δημοκρατία, στην πορεία ανασκεύασε, όπως το ίδιο έπραξε για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με αφορμή την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την ΕΡΤ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ