2013-06-18 10:36:17
Φωτογραφία για Kαι για προπονητήριο της Παναχαϊκής το Παμπελοποννησιακό;
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρωινής Γνώμης», φαίνεται να έχουμε αλλαγή πλεύσης κατά το ήμισυ για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία επανήλθε με νέα πρόταση στον Δήμο Πατρεων, από τον οποίο ζήτησε να της παραχωρηθεί και το βοηθητικό στάδιο του Παμπελοπονησιακού, ώστε να κάνει εκεί προπονήσεις.

Προφανώς η ΠΑΕ, βλέποντας ότι καθυστερούν να ξεκινήσουν τα έργα στο προπονητικό στο χώρο της Εγλυκάδας και προκειμένου να είναι καλυμμένη από όλες τις πλευρές, θέλουν να κλείσουν και το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού, ώστε να γίνουν εκεί οι προπονήσεις, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα.

Στη νέα πρόταση που έχουν ανεπίσημα κάνει στον Δήμο Πατρεων, είναι να δώσουν περίπου 30.000 ευρώ ως εγγυητική στον και παράλληλα ν’ αναλάβουν τα έξοδα για την ανακατασκευή τόσο του βοηθητικού όσο και του κυρίως γηπέδου.

Οι άνθρωποι του Δήμου είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η συμφωνία είναι πρώτα να εξοφληθεί το χρέος των 26.000 ευρώ (παίζει και το ενδεχόμενο να δοθούν μετρητά οι 13.000 και τ’ άλλα σε μια επιταγή) και μετά θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.


ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να συζητηθεί το αίτημα της ΠΑΕ για χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου ανά αγώνα, αλλά και του βοηθητικού σταδίου ώστε να πάρει και έγκριση από τον Δήμο.

Για να δούμε αν εντός των ήμερων θα τελειώσει το γηπεδικό πρόβλημα για την Παναχαϊκή και βέβαια μπορεί οι δυο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία εδώ και μέρες, όμως όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, τόσο η Παναχαϊκή παραμένει «άστεγη» για τη νέα σεζόν…
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ