2013-06-19 11:07:49
Φωτογραφία για Ανταλλαγή Μπελφοντίλ με Κασάνο-Σιλβέστρε η Ίντερ!
Η Ίντερ συμφώνησε με την Πάρμα για την απόκτηση του Μπελφοντίλ έναντι 10 εκ.ευρώ, προσφέροντας επίσης ως ανταλλάγματα τους Κασάνο και Σιλβέστρε. Δεν έχει πει ακόμα το "ναι" ο Φανταντόνιο Ο 21χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός της Πάρμα, Ισάκ Μπελφοντίλ, αποτελεί τον πρώτο μεγάλο στόχο του Βάλτερ Ματσάρι από τότε που ανέλαβε την Ίντερ, και όλα δείχνουν ότι ο Μάσιμο Μοράτι κάνει τα πάντα για να ντύσει τον παίκτη στα "νερατζούρι".

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το απόγευμα της Τρίτης (18/6) επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των ανθρώπων της Ίντερ και της Πάρμα, με τους Μιλανέζους να προσφέρουν στους "παρμέντσι" το ποσό των 10.000.000 ευρώ αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Ανταλλάγματα που μόνο ευκαταφρόνητα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς αν κλείσει το "deal" η νέα σεζόν θα βρει στο "Ένιο Ταρντίνι" τον Ματίας Σιλβέστρε και τον... Αντόνιο Κασάνο!


Ο 30χρονος Ιταλός φορ, με θητεία σε Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαμπντόρια, Ίντερ και Μίλαν, δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ματσάρι για την Ίντερ της νέας σεζόν, με την Πάρμα να φαντάζει ως ένας δελεαστικός προορισμός για ένα "ξανάνιωμα" στην καριέρα του από τη στιγμή που στον πάγκο της βρίσκεται ο Ρομπέρτο Ντονατονι (είχαν εξαιρετική συνεργασία όταν ο τελευταίος ήταν στο τιμόνι της Εθνικής Ιταλίας).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η Πάρμα έχει έτοιμο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας για να "πείσει" τον Κασάνο να αφήσει το Μιλάνο, με τον παίκτη από την πλευρά του να εξετάζει την πρόταση μαζί με τους μάνατζέρ του.

Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει για να κλείσει αυτή η συμφωνία των δύο ομάδων είναι να πει το "si" ο Κασάνο, με την οριστική απάντησή του να είναι λογικά θέμα ημερών ή ακόμα και ωρών...

Μοράτι: "Μπορεί να είναι ο νέος Μπενζεμά..."

Από την πλευρά του, ο Μάσιμο Μοράτι παραδέχτηκε τις προχωρημένες επαφές με την Πάρμα, ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια τον Ισάκ Μπελφοντίλ.

"Εάν πάρουμε τον Μπελφοντίλ είναι επειδή πιστεύουμε στην αξία του. Είναι προφανές πως σχεδιάζουμε το μέλλον μας με παίκτες όπως οι Μπελφοντίλ και Ικάρντι.

Εάν θα πάει στην Πάρμα ο Κασάνο; Θα δούμε, Εάν θα έρθει ένα μεγάλο όνομα; Ο Μπελφοντίλ δεν είναι μικρό όνομα... Ελπίζουμε να είναι ο νέος Καρίμ Μπενζεμά".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ