2013-06-19 23:30:47
Φωτογραφία για Στη Superleague ο Παναιτωλικός!
Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο γεμάτο Πανθεσσαλικό Στάδιο και επέστρεψε πανηγυρικά στην Super League. Εύκολη νίκη για τον Ηρακλή με 4-0 επί της Νίκης Βόλου

Μετά από απουσία ενός έτους ο Παναιτωλικός επιστρέφει με θριαμβευτικό τρόπο στην μεγάλη κατηγορία της Super League, ακολουθώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ΑΕΛ Καλλονής και τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Αγρινίου στον "τελικό" του Πανθεσσαλικού Σταδίου με γκολ των Καμαρά και Κουτσοσπύρου νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και κατέκτησε την πρώτη θέση στα play off με 14 βαθμούς και την απευθείας άνοδο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου που ήθελε μόνο νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γιενγκά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε τερματίζοντας στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Στην δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας τερμάτισε με 10 βαθμούς, ο Ηρακλής, ο οποίος συνέτριψε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με 4-0 τη Νίκη Βόλου η οποία ολοκλήρωσε τα play off στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς.


Ο Παναιτωλικός λοιπόν πήρε εντός των γηπέδων την άνοδο στην Super League και απομένει η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των play off:

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός 1-2

(54' Γενγκά-26' Καμαρά, 71' Κουτσοσπύρος)

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Ολίσε (89' Ογκουνσότο), Πινδώνης (48' Ανιέτε), Μπολάτι (79' Ναντάγια), Μπρέσκα, Γενγκά, Σολάκης.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιορδανίδης, Μπελόν (93' Σμίλτος), Καμαρά (88' Μύγας), Πασάς (58' Κουτσοσπύρος).

Ηρακλής-Νίκη Βόλου 4-0

(36', 59' πεν. Κιρόφσκι, 40' Χ. Παληγεώργος, 92' Αλεξίου)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Παπαστεριανός, X. Παληγεώργος, Κραγιόπουλος, Φερνάντεζ, Βουτσιάς (63' Γεωργίου), Γ. Παληγεώργος (61' Τροίρης), Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68' Αλεξίου), Θόρια.

Νίκη Βόλου: Καρακούτσης, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πορτουλίδης, Τζιώρας (46' Παπαδόπουλος), Λαλίν, Κυριάκος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46' Φλίγκος).

Τελική βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 14

-------------------------------------------------

2. Ηρακλής 10

3. Ολυμπιακός Βόλου 9

4. Νίκη Βόλου 3

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ