2013-06-21 10:06:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνταξιούχος φυσικός ερωτοτροπούσε με μαθήτριά του - Σάλος στην Aρόη
Η Αρόη το έχει τούμπανο, αλλά η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας κρυφό καμάρι. Πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που σε άλλες περιπτώσεις θα προκαλούσε σάλο, ένας συνταξιούχος φυσικός, με μακρά θητεία σε σχολείο που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον "Κόσμο", ο εκπαιδευτικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μια μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου, παιδί τριμελούς οικογένειας, στην οποία υπάρχει μόνο η μητέρα, καθώς ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.

Μόνο που το «ιδιαίτερο», όπως αποκαλύφθηκε, στη συνέχεια μετατράπηκε σε ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής αγωγής, με τον καθηγητή να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη.

Τα... ιδιαίτερα σταμάτησαν όταν η μητέρα της μικρής γύρισε στο σπίτι μια μέρα νωρίτερα από τη δουλειά της και έπιασε επ’ αυτοφώρω τον συνταξιούχο «δάσκαλο» να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ανήλικη κόρη της.

Για αρκετή ώρα η περιοχή της Αρόης σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές της μητέρας, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο λίγο αργότερα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου μένει η οικογένεια της μικρής επέστρεψε η ηρεμία.

Το αντίτιμο της σιωπής ανήλθε σε 30.000 ευρώ. Μάλιστα, για να «θαφτεί» το θέμα, μεσολάβησαν μέλη της διοίκησης γνωστού κυριλέ ομίλου της Πάτρας, αλλά και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς, εάν έβγαινε στον αέρα η υπόθεση, θα υπήρχε μείζον θέμα και για τον κλάδο των καθηγητών αλλά και για τα πλούσια μέλη του συλλόγου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ