2013-06-21 12:27:40
Φωτογραφία για Μπρούνο Τσιρίλο: «Αναμένω την ΑΕΚ»
Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για το ενδιαφέρον της Ένωσης αλλά και τη δική του επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο ακόμη κι αν πρέπει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Το ΑΕΚ1924.gr σας είχε αποκαλύψει για την προοπτική του να φορέσει ο Ιταλός τα κιτρινόμαυρα ξανά.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό τύπο ο έμπειρος αμυντικός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ένωση και περιμένει τις εξελίξεις.

Αρχικά τόνισε, «Η ΑΕΚ ρυθμίζει τις λεπτομέρειες συμμετοχής στην τρίτη κατηγορία μετά την πτώχευσή της. Όσον αφορά εμένα, ανέκαθεν έλεγα από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα πως θα ήθελα να επιστρέψω. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία η θητεία μου σε αυτή. Έχω μιλήσει με την ΑΕΚ και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι κανονισμοί που θα υπάρχουν στην κατηγορία. Έτσι είμαι στην αναμονή».

Όσον αφορά το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία πρόσθεσε, «Είναι ένας επιπλέον λόγος για μένα να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα
. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν νέα για πιθανή επιστροφή μου, ο κόσμος στην Αθήνα με σταματά στο δρόμο και μου λέει να επιστρέψω. Αυτό με κάνει περήφανο. Ακόμη όμως δεν ξέρω τι θα γίνει και απλώς περιμένω. Δεν με ενοχλεί πάντως το να παίξω στην τρίτη κατηγορία. Έκανα το ίδιο και στη Γαλλία με τη Μετζ για έξι μήνες και μου προτάθηκε ανανέωση. Όμως ήθελα να επιστρέψω στην Αθήνα, όπου είναι η οικογένειά μου».

Μέσω του ΑΕΚ1924.gr ενημερωθήκατε για την επιθυμία του Ιταλού να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της οικογένειάς του αλλά και για την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ