2012-04-05 19:38:28
Φωτογραφία για Οι Παλαίμαχοι παίζουν για τις Αλησμόνητες Πατρίδες
Για 12η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο Ποδοσφαιρικός  αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΥ – ΑΕΚ στο γήπεδο Νεάπολης τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 7 το απόγευμα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη  και είναι αφιερωμένος στις  Αλησμόνητες Πατρίδες.Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας. Πιο συγκεκριμένα έχουν κληθεί να συμμετέχουν από την ΑΕΚ οι: Σεραφείδης, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Βλάχος, Καραφεσκος, Μπατίστα, Παπαιωάννου, Αρδιζόγλου, Τσιάρτας, Μουσούρης, Στυλιανόπουλος και από τον ΙΩΝΙΚΟ οι: Μακρυγιαννέλης, Σδρενιάς, Παπαδόπουλος Ανδρ, Παπανικος, Βούζας. Γριμπιλας, Μαρμπολουτσι, Ξενάριος, Μαγγίνας, Ρεντέρης και άλλοι. Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Αντώνης Τόγιας, Ιωακείμ Μανέλος και Νίκος Αγαδάκος.

Την ίδια μέρα θα τιμηθούν   ο βετεράνος διεθνής της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα  και από τον Ιωνικό ο Κώστας Κοττάκης. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα βγαλμένο από τα παλιά, γεμάτο συγκίνηση που θα τους θυμίσει παλιές ωραίες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου. aek-live
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ