2013-07-04 07:35:04
Φωτογραφία για Μπάτμαν τέλος για τον Κρίστιαν Μπέιλ
Δεν είναι έκπληξη, καθώς ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε προσπαθήσει να είναι ξεκάθαρος από νωρίς. Το κεφάλαιο «Μπάτμαν» έκλεισε γι΄αυτόν αλλά με τις φήμες για ένα «Justice League» ως απάντηση στους μαρβελικούς «Εκδικητές» ο «Μπρους Γουέιν» αισθάνθηκε υποχρεωμένος να επαναλάβει τις θέσεις του.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που καταφέραμε να κάνουμε τρεις ταινίες Μπάτμαν» λέει στο Entertainment Weekly. «Ο Κρις Νόλαν δε σκεφτόταν μια τριλογία. Ξεκινούσε κάθε φορά να κάνει μια ταινία. Και καταλήξαμε να κοιταζόμαστε λέγοντας “πάμε για τρίτο φιλμ”. Πραγματικά δεν ξέραμε αν θα φτάναμε ως εκεί, αλλά εφόσον ήλθαν έτσι τα πράγματα, εκεί ήταν και το σωστό σημείο να λάβουν ένα τέλος».

Όσο για την προοπτική ενός νέου ηθοποιού μέσα στη στολή της νυχτερίδας, ο Μπέιλ σημειώνει: «Δεν έχω πληροφορίες (για το Justice League), ούτε έχω μιλήσει με κανέναν. Ακούω ότι σχεδιάζουν την ταινία, αλλά ως εκεί.... Αυτοί οι ρόλοι είναι σαν τη σκυτάλη που πρέπει να περνάει από έναν ηθοποιό στον επόμενο. Γι' αυτό και πραγματικά ανυπομονώ να δω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος άλλος επάνω στο χαρακτήρα».


Πάντως ο πρωταγωνιστής του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και του Τέρενς Μάλικ δεν ήταν ο μόνος που διευκρίνιζε ότι η εποχή του ως Μπάτμαν τελείωσε. Ο Νόλαν είχε τονίσει ότι ο «Σκοτεινός Ιππότης» ήταν κάτι ξεχωριστό από το σύμπαν της DC και τα όποια σχέδια της Warner για μια ομαδική ταινία, ενώ πρόσφατα και ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Γκόγιερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήλθε η ώρα για έναν νέο ήρωα στη Γκόθαμ: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι η Warner δεν προσβλέπει με αφετηρία το "Man of Steel" σε ένα κόμικ σύμπαν συγκοινωνούντων δοχείων. Κι ο Ζακ (Σνάιντερ) έχει πει ότι ο Μπρους Γουέιν έχει θέση σε αυτά τα σχέδια. Θα είναι ένας ξεχωριστός Μπρους από αυτόν της τριλογίας του Κρις».

Όσοι είχαν λίγες ακόμα ελπίδες για την εμφάνιση του Κρίστιαν Μπέιλ στο «Justice League», καλό είναι να το πάρουν απόφαση. Σε τελική ανάλυση, είναι καλύτερο και για τον ίδιο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ