2013-07-05 18:24:14
Φωτογραφία για Βάις: Να ξεπεράσω τον Μιραλάς
Σε αντί-Μιραλάς ευελπιστούν στον Ολυμπιακός πως θα εξελιχθεί ο Βλάντιμιρ Βάις και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον πρώην αγαπημένο της ερυθρόλευκης εξέδρας. Τη Δευτέρα (8/7) παρουσιάζονται οι Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης.

Τον Βλάντιμιρ Βάις παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/7) ο Ολυμπιακός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το νταμπλ και να προκριθεί στους "16" του Champions League.

Μίλησε για τον τρόπο, που του αρέσει να αγωνίζεται, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στον Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να τον ξεπεράσει στις συνειδήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Βρέντζος, που επιβαίωσε πως ταξίδεψε στη Γαλλία. Ο διευθύνων σύμβουλος των ερυθρολεύκων τόνισε πως οι επαφές με τη Μαρσέιγ συνεχίζονται και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.


Ο Βρέντζος μάλιστα αποκάλυψε πως η Μαρσέιγ αρνήθηκε την αρχική πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά επεσήμανε πως με σύμμαχο τον Αμαλφιτανό, που έχει ήδη συμφωνήσει, η διοίκηση συνεχίζει τις συζητήσεις με τους μασσαλούς.

Ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας, Πιερ Ισά αναφέρθηκε αρχικά στην απόκτηση του σλοβάκου άσου.

"Καλησπέρα είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Βάις. Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό και από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που έχει την εμπειρία να αγωνίζεται στην Εθνική του ομάδα και έδειξε μεγάλό ενδιαφέρον που θα ερχόταν σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρώην παίκτης της Πεσκάρα. "Όλοι γνωρίζουν για τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ήταν πριν τελειώσει το συμβόλαιο με την Πεσκάρα μετά συζήτησαν με τον πατέρα μου συζήτησα και τις άλλες προτάσεις που είχα και κατέληξα στον Ολυμπιακό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄αυτό".

"Στην Σίτι άλλαξε ο προπονητής και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Επιτέλους πέρσι έλυσα το συμβόλαιο μου και είμαι χαρούμενος που από τις προτάσεις που είχα επέλεξα τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Το σημαντικότερο είναι το νταμπλ και επίσης να συνεχίσουμε πέρα από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι όνειρο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση".

"Είναι αλήθεια πως έχω δει τον Ολυμπιακό και μέσα από βίντεο γνωρίζω τον φανατισμό του κόσμου. Ξέρω την τρέλα του κόσμου, είμαι και εγώ τρελός. Το στυλ μου είναι να περνάω τους παίκτες και είναι δύσκολο να έχω σταθερή απόδοση καθώς μπορεί σε ένα παιχνίδι να περάσω τρεις παίκτες και την άλλη κανέναν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στον Ολυμπιακό".

"Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις υπόλοιπες προτάσεις. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό με ενθάρρυνε ο πατέρας μου, αλλά η απόφαση ήταν δική μου. Ο πατέρας μου μου έστειλε ένα μήνυμα ότι ήταν χαρούμενος για την απόφαση μου όταν του την ανακοίνωσε. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή μου και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα σε μία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του".

 "Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μέσος δεξιά και αριστερά. Μία ασίστ σημαίνει ότι βοηθάει την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν θα σκοράρω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Μιραλάς αλλά ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω αν τα καταφέρω".

Από την πλευρά, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης  Βρέντζος αναφέρθηκε στις προσεχείς μεταγραφικές ανακοινώσεις: "Την Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι Σαλίνο, Ολαιτάν, Ντε Βινσέντι, Σάμαρη. Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με την Μαρσέιγ για τον Αμαλφιατανό και πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα τις εξελίξεις".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ