2013-07-17 12:25:04
Φωτογραφία για ΣΤΑ... ΑΚΡΑ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν θέλουν να φύγουν από το Λιμάνι, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να τους πουλήσει μετά τη συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα απέναντι στο σύλλογο και οι σχέσεις των ερυθρόλευκων με τους Αλγερινούς φτάνουν στα... άκρα.

Ο Αμπντούν που θέλει να πάει στη Νότιγχαμ αρνήθηκε να αγωνιστεί στο φιλικό με την Σίμουρκ και, όπως ήηδη σας έχουμε ενημερώσει, η διοίκηση τον κάλεσε αμέσως πίσω στην Αθήνα για να απολογηθεί. Η πώληση του παίκτη μοιάζει πλέον μονόδρομος αλλά ο Ολυμπιακός θα το κάνει μόνο αν πάρει τα χρήματα με τα οποία κοστολογεί τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό και μέχρι τώρα οι κρούσεις από την Αγγλία απέχουν πολύ Με τον Τζιμπούρ είχε αργά το βράδυ συνάντηση ο Γιάννης Βρέντζος, ο Αλγερινός επιθετικός ζήτησε νέα παράταση άδειας για να βρει ομάδα στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός τον ενημέρωσε ότι αν δεν επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό θα υποστεί κυρώσεις.

Η καριέρα των δύο παικτών στον Ολυμπιακό φαίνεται να μην έχει κανένα μέλλον, αλλά πλέον θα πρέπει να καθοριστεί ο τρόπος που θα φύγουν από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι αποφασισμένος για σκληρή στάση, διότι δεν επιθυμεί μεν να έχει... φευγάτους παίκτες αλλά και δεν είναι διατεθειμένος να υποκύψει σε αντιεπαγγελματικές τακτικές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ