2013-07-18 20:26:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Τρομερές εξελίξεις τούτες τις ώρες στον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr, αποκαλύπτει πως έχουν αυτή την στιγμή τα πράγματα με τον Κώστα Παπανικολάου. Οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη οδήγησαν τους Πρωταθλητές να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα

Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση των Καταλανών προς τον Ολυμπιακό. Ποσό 1,5 εκ. ευρώ για να πουν οι Πειραιώτες το "ναι"!

Η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, ήταν να προτείνει στον μάνατζερ του παίκτη, επέκταση του συμβολαίου.

Και φτάνουμε ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ στην κορύφωση των γεγονότων!

· Στα γραφεία των αδελφών Αγγελόπουλων έφτασε mail από τον μάνατζερ του Παπανικολάου:

· Ο παίκτης ζητάει κάτι λιγότερο από 6,5 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια. Ένα ποσό που μαζί με την εφορία και τα μανατζερικά, φτάνει για τους «ερυθρόλευκους» τα 12 εκατομμύρια!

· Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους Ολυμπιακούς, ήταν ότι στους όρους που προτείνει ο ατζέντης του Παπανικολάου, δεν υπάρχει μπάι- άουτ για το καλοκαίρι. Δηλαδή σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει τριπλάσια αύξηση απ' όσα είναι να παίρνει για τους επόμενους μήνες, αλλά αν το καλοκαίρι θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα το κάνει εύκολα.


· Αυτό το νέο τριετές συμβόλαιο, δεν το συζητάνε οι Ολυμπιακοί , αλλά ήταν η απάντηση στο mail που έστειλαν και ρωτούσαν τι θέλει ο μπασκετμπολίστας.

· Συγκριτικά τώρα με το ΝΒΑ, η εφημερίδα «Φως» αποκάλυψε σήμερα την πρόταση 4,5 εκ. δολαρίων για τρία χρόνια, που πράγματι έχει ο Παπανικολάου από την Ατλάντα. Το ποσό αυτό φυσικά, θα γίνει μικρότερο, αν αφαιρεθούν τα μανατζερικά, οι φόροι και 500 χιλιάδες που θα 'πρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός αν πει τώρα το «εντάξει φύγε».

· Βάσει όλων των δεδομένων λοιπόν, όπως αυτά δημιουργήθηκαν αυτές τις στιγμές, ο Παπανικολάου, σε λίγες ώρες μπορεί να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Αν αλλάξει κάτι δραματικά δεν το γνωρίζουμε, όμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός που ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική με όλους τους παίκτες, δεν θα δώσει 12 εκ. δολάρια(7 καθαρά στον παίκτη) για μια τριετία και κυρίως χωρίς να υπάρχει καν μπάι- άουτ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ