2013-07-18 20:26:04
Φωτογραφία για Χρήστος Ζώης: «Μολών Λαβέ ή... μόνο Λαβέ»
από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση «Η Νέα ΜΕΡΑ «καλωσορίζει» στην Ελλάδα τον κ. Σόιμπλε. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία κ. Σόιμπλε να σας ακούσουμε να δεσμεύεστε ότι η κυβέρνησή σας θα επιστρέψει τα κλεμμένα, θα αποπληρώσει το κατοχικό δάνειο και θα επανορθώσει τις ζημίες που προκάλεσε στην πατρίδα μας η δική σας πατρίδα.

Και όχι μόνον αυτό: περιμένουμε ν' αποκαλύψετε ενώπιον των Ελλήνων πολιτών που δυστυχούν, εξαιτίας ενός διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού, ποιούς πολιτικούς κρατάτε ομήρους γνωρίζοντας ότι έχουν εξαγορασθεί και δωροδοκηθεί στο παρελθόν από γερμανικές εταιρίες.

Αφού κάνετε όλα αυτά και ζητήσετε συγνώμη γιατί χρησιμοποιήσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες για να αντιμετωπίσουν οι γερμανικές τράπεζες την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση, τότε μπορείτε να έχετε «καλό κατευόδιο».

Σε ότι αφορά την κυβέρνηση που υποτίθεται θα έπρεπε να υπερασπίζεται αποκλειστικά και μόνο τον ελληνικό λαό θα έπρεπε να θυμάται ότι η προαιώνια ρήση ήταν «Μολών Λαβέ» και όχι …..μόνο «Λαβέ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ