2013-07-19 21:05:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Επανατοποθετήσεις μετά τις… ενστάσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας
Στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών τοποθετείται τελικά και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στα τέλη Αυγούστου προς αρχές Σεπτεμβρίου ο... έμπειρος αστυνομικός διευθυντής Τριαντάφυλλος Πανώριος, μέχρι πρότινος διοικητής της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Ο κ. Πανώριος είχε καταθέσει πρόσφατα, μετά τις τοποθετήσεις από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αίτηση αναίρεσης της απόφασης τοποθέτησης του στο Τμήμα Μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, μία επίπονη θέση στην οποία και είχε υπηρετήσει επιτυχώς και κατά το παρελθόν.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών Παναγιώτης Πετσίνης, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Μεταγωγών. Ο Π. Πετσίνης, ιδιαίτερα επιτυχημένος και έμπειρος σε θέματα αστυνόμευσης σε μια δύσκολη υπηρεσία, καλείται πλέον να ηγηθεί στο συγκεκριμένο απαιτητικό τμήμα.

Να υπενθυμίσουμε πως στις πρόσφατες τοποθετήσεις ο Απόστολος Μαρτζάκλης, από διοικητής της Τροχαίας Πατρών μετακινείται και τοποθετείται στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Νέος Διοικητής της Τροχαίας τοποθετείται Βασίλης Διαμαντόπουλος έως σήμερα προϊστάμενος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας. Στη θέση του τοποθετείται ο Μιχάλης Οινονομόπουλος

Στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα τοποθετείται Διοικητής ο Ανδρέας Γκίζας και στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, ενώ Διοικητής της Άμεσης Δράσης τοποθετείται ο Π. Δημητρόπουλος.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ