2013-07-20 18:00:02
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ Ο ΜΟΣ!
Ο Αμερικανός παίκτης της Σιένα, Ντέιβιντ Μος, είναι ένα από τα πιο "hot" ονόματα που ακούγεται πολύ έντονα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τους "μνηστήρες" να πληθαίνουν καθημερινά, σύμφωνα με το "gigantes.com".

Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ (1,96μ.) είναι περιζήτητος στην αγορά, ωστόσο έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και η περίπτωση απόκτησής του μόνο εύκολη δεν είναι. Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχει δείξει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπαρτσελόνα.

Οι μεν πρωταθλητές Ευρώπης τον έχουν εδώ και καιρό στη λίστα τους και μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπανικολάου για Μπαρτσελόνα, η ανάγκη για ενίσχυση στο "3" είναι επιτακτική. Οι δε "μπλαουγκράνα" κάλυψαν τη συγκεκριμένη θέση με την απόκτηση του "Παπ", οπότε η περίπτωση Μος εγκαταλείφθηκε.

Ο Αμερικανός είναι παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο "δυάρι" όσο και "τριάρι", ωστόσο στο "2" μπορεί να αποδώσει περισσότερο.


Μα βάση το δημοσίευμα, στο "κόλπο" της απόκτησης του Μος έχει μπει -εκτός από τον Ολυμπιακό, που φαίνεται να έχει προβάδισμα- η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές και η Ούνιξ Καζάν! Όλοι τον θέλουν, ωστόσο το ερώτημα είναι ποια ομάδα έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό της Η Αρμάνι προσέλαβε στο "τιμόνι" τον Λούκα Μπάνκι, ο οποίος άφησε θετικότατες εντυπώσεις φέτος στη Σιένα, όπου είχε υπό τις οδηγίες του τον Μος, τον οποίο θέλει να φέρει στο Μιλάνο.

Η Εφές ενέταξε στο δυναμικό της τον Κώστα Βασιλειάδη και δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη απόκτηση του Μος. Οι Τούρκοι θεωρούν ότι οι δύο παίκτες μπορούν να ταιριάξουν άψογα, καθώς τα στοιχεία του ενός συμπληρώνουν εκείνα του άλλου.

Όσον αφορά την Ούνιξ, θα πορευτεί με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ της Σιένα, από το ιταλικό πρωτάθλημα και τον έχει βάλει στη λίστα του. Ο ρωσικό σύλλογος θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και για να το πετύχει αυτό πρέπει να προβεί σε δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες που θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ