2013-07-20 17:53:45
Φωτογραφία για Στα χέρια της ΕΛ ΑΣ ο βασικός ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση
Στα χέρια της ΕΛ ΑΣ ο βασικός ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση

Από τους άνδρες της ασφάλειας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας ανακρίνεται ο άνδρας που προσήχθη λίγο μετά την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρισα μετατρέποντας την οδό Μανδηλαρά σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Ο προσαχθείς θεωρείται από τις αρχές ως βασικός ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης και αυτό που αναζητούν είναι εάν υπήρχαν συνεργοί που κατάφεραν να ξεφύγουν. Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς αρχικά ο άνδρας δεν δικαιολογούσε την παρουσία του στο σημείο ενώ στη συνεχεία έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άνδρας φαίνεται ότι έχει δώσει στις Αρχές στοιχειά για την επίθεση και για ποιο σκοπό σημειώθηκε.

Εάν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές, αστυνομικές πήγες αναφέρουν ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και στόχος είναι η εισαγγελέας που χειρίστηκε υπόθεση ποινικού κρατουμένου που πριν μερικούς μήνες προσπάθησε να αποδράσει από σωφρονιστικό κατάστημα της Θεσσαλίας.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, περίπου πέντε κιλών, τα οποία πυροδότησαν με φυτίλι. Ο άνδρας που θεωρείται ως βασικός ύποπτος της επίθεσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.
enikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ