2013-07-20 19:00:08
Φωτογραφία για Οχήματα διασήμων που πήραν «διαζύγιο» με την αισθητική
Το κιτς και η υπερβολή βγαίνει στην άσφαλτο

Για πολλούς διάσημους, η απόκτηση πανάκριβων τετράτροχων ή δίτροχων οχημάτων δεν αρκεί, προκειμένου να ξεχωρίσουν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην άσφαλτο.

Έτσι προχωρούν σε ασυνήθιστες τροποποιήσεις, οι οποίες βέβαια δεν είναι πάντοτε επιτυχημένες, από αισθητικής άποψης.

Δείτε δέκα τέτοια οχήματα που πολλά μπορούν να λεχθούν για την αισθητική τους Mario Balotelli - Bentley Continental GT Supersports

Η ιδιαίτερη Continental του γνωστού ποδοσφαιριστή κάνει εύκολο το έργο των παπαράτσι, καθώς η εμφάνιση παραλλαγής δύσκολα περνάει απαραίτητη.

John Lennon - Rolls Royce Phantom V

Το διάσημο «σκαθάρι» τη δεκαετία του ΄60 πήρε μια Rolls Royce Phantom V και την έβαψε στο ψυχεδελικό στυλ της εποχής, κάνοντας πολλούς φανατικούς της εταιρείας να σχολιάσουν με όχι κολακευτικά λόγια την «καταστροφή» ενός πανέμορφου οχήματος.


Wale - Ferrari

Για τον αμερικανό ράπερ μια «απλή» Ferrari δεν ήταν αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα. Έτσι, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου το supercar να σφραγιστεί με το προσωπικό του στυλ (και το λόγκο του στο καπό).

Paris Hilton - Bentley Continental GT Coupe

Η Paris Hilton κάνει ό,τι μπορεί για να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Αυτό επιτυγχάνει και με αυτοκίνητό της το οποίο είναι βαμμένο σε ένα φωτεινό ροζ τόνο, ώστε σε καμία περίπτωση να μην μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

William James Adams - VW Beetle

Ο καλλιτέχνης που έγινε γνωστός με την ονομασία «will.i.am» οδηγεί ένα Beetle του 1958. Μόνο που στο σχετικό βίντεο, δύσκολα μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το διάσημο όχημα, εξαιτίας των έντονων τροποποιήσεων που έχουν λάβει χώρα. Ενδεικτικό είναι ότι το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων άγγιξε τα 900.000 δολάρια.

Katie Price - Range Rover

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος το «σκληροτράχηλο» Range Rover βαμμένο σε ροζ απόχρωση. Και όμως η Katie Price το έκανε πραγματικότητα!

Lapo Elkann - Jeep Grand Cherokee

Ο ιταλός επιχειρηματίας Lapo Elkann έχει εργαστεί σε υψηλόβαθμη θέση της FIAT, όμως κρίνοντας από το ύφος του οχήματός του, ο στρατός ίσως να του ταίριαζε καλύτερα. Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί η επιλογή του να βάψει σε χρώματα παραλλαγής το Jeep Grand Cherokee;

Flo Rida - Tramontana XTR

Για την επιλογή του αυτοκινήτου του, ο Flo Rida μοιάζει να είχε για οδηγό… τον Μπάτμαν, φροντίζοντας να επιλέξει κάτι που θα μπορούσε άνετα να οδηγεί ο υπερήρωας στους δρόμους της Γκόθαμ!

Sean Kingston - Bugatti Veyron

Ο Sean Kingston μπορεί να οδηγεί ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα δρόμου, όμως η χρωματική επιλογή είναι αυτή που ξενίζει…

Wyclef Jean - Ducati

Ο ράπερ Wyclef Jean ποζάρει πάνω στη Ducati που πήρε για τα 43 γενέθλια του και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι είναι πιο άσχημο: η μοτοσυκλέτα ή ο αναβάτης με την εμφάνισή του; 

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ