2013-07-21 11:51:05
Φωτογραφία για «Μπινελίκια» υιοθέτησε ο Αμβρόσιος! - Aναδημοσίευσε κείμενο που αναφέρεται σε gay, «πισωγλέντηδες», και παροιμίες για κώλους!
Μπορεί οι Χριστιανοί να λέμε «θου Κύριε φυλακὴν τῷ στόµατί µου φαίνεται όμως ότι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει τόσο πολύ εκνευριστεί με όσα συμβαίνουν που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει στο προσωπικό του blog κείμενο ενός πολιτικού μηχανικού που περιγράφει τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και στο οποίο χρησιμοποιούνται εκφράσεις που σίγουρα... δεν θα χρησιμοποιούσε εύκολα ιερωμένος, πόσο μάλλον Μητροπολίτης.

Τίτλος του σχολίου του κ. Αμβρόσιου «αεροψεκασμοί και έλεγχος συνειδήσεων. Τα πράγματα όπως φαίνεται είναι τραγικά. Οντως μας ψεκάζουν»; Για να συμπληρώσει ο Μητροπολίτης: «Δεν έχουμε άποψη επί του θέματος. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη πάνω σε θέματα αυτής της φύσεως! Απλά διαβάζουμε καί προβληματιζόμεθα. Αν όσα θα διαβάσετε, είναι αληθινά, τότε η κατάσταση είναι τραγική. Οι δυνάμεις του σκότους κυβερνούν τόν κόσμο»!

Στο κείμενό του ο Σάββας Σπυρίδης, πολιτικός μηχανικός, περιγράφει την κατάσταση που υφίσταται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναφέροντας πως έχουμε δεχθεί επίθεση και μεταξύ άλλων αναφέρει αυτά τα υβριστικά σχόλια (τα οποία όμως φιλοξενεί στο blog του και ο Αμβρόσιος - άρα τα υιοθετεί;):


* Γεμίσαμε και εντός της χώρας, από ανθέλληνες και μισέλληνες, που βρίζουν την Ελλάδα και επιτίθονται και αυτοί, στον πολιτισμό, στην ιστορία και την θρησκεία μας. Είναι οι φωνές όλων των Ρεπούς(τ)ηδων, των Πάγκαλων, των Μπίστηδων, των άθεων και πούστηδων δημάρχων, των διεφθαρμένων και κάθε λογής διεστραμμένων, πόρνων, πισωγλέντηδων, παιδεραστών, νεκρόφιλων, κτηνοβατών.

* Ελπίζω πως σήμερα αυτοί οι "ανεπτυγμένοι" θα έχουν διδαχτεί κάτι από τον τρόπο ζωής των Ελλήνων και θα χρησιμοποιούν διαφορετικά δωμάτια για να αφοδεύουν. Σε αυτούς θα μιλήσω. Στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Όλι Ρεν και σε όλα τα αχάριστα και ανώμαλα ανθρωποειδή του "ισχυρού" Βορρά. Ακούστε λοιπόν υπανάπτυκτοι πιθηκάνθρωποι, που μέχρι και σήμερα τρώτε και κλάνετε.

* Αυτοί είναι οι "ηγεμόνες" της Ευρώπης και τα κράτη του "ισχυρού" Βορρά. Ένα τσούρμο πνευματικά καθυστερημένοι, ανάπηροι και σεξουαλικά ανώμαλοι, που αντί να ασχολούνται με τα "mpourdela" τους, είναι όλο "πόζες" για φωτογραφίες. Και το δικό μας το κράτος έχει καταντήσει "μπουρδέλο". Είπαμε να μιλάνε όλοι, αλλά πήραν φόρα και μίλησαν και οι "κώλοι". Εμείς οι Έλληνες αυτά τα αντιμετωπίζουμε γελώντας, λέγοντας δύο φράσεις. "Έβγαλε και η μύγα κώλο και.. έχεσε τον κόσμο όλο" και με την φράση, "Σηκώθηκαν και τα αγγούρια, να... .πηδήξουν τον μανάβη". Όλα όμως έχουν όρια. Και επειδή "αν δώσεις θάρρος στον χωριάτη, θα σου ανέβει στο κρεβάτι", θα του απαντήσουμε, με τρόπο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ