2013-07-21 13:47:13
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΝΕΪΜΑΡ Ο... ΡΙΒΑΛΝΤΟ!
Εκπληκτικό παίκτη χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Ριβάλντο, ο οποίος τόνισε πως στην Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος απ' ό,τι ήταν στο Confederations Cup.

Εξαιρετική γνώμη για τον Νεϊμάρ έχει ο Ριβάλντο, ο οποίος την εξέφρασε για μία ακόμη φορά μέσω της "Sport".

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, τον οποίο χαρακτήρισε εκπληκτικό παίκτη.

“Απλά δείτε τον τώρα, είναι τόσο νέος και κάνει τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει τις επόμενες σεζόν. Ο Νεϊμάρ θα αφήσει τους οπαδούς της Μπάρτσα άφωνους. Θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος παίκτης απ' ότι παρουσιάστηκε με τη Βραζιλία στο Confederations Cup. Θα προσαρμοστεί εύκολα στο στυλ της ομάδας και θα είναι πολύ χαρούμενος εκεί”.

Ακόμη σχολίασε: “Είναι ένας πολύ ώριμος νεαρός και έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η μόνη πίεση που υπάρχει στην Μπάρτσα είναι όταν δεν έρχονται οι τίτλοι, αλλά γι' αυτό ευθύνονται όλοι οι παίκτες όχι μόνο ένας

Θυμάμαι όταν ήταν νεαρός που σε μία συνέντευξή του είχε πει πως υποστηρίζει την Παλμέιρας και πως το είδωλό του ήταν ο Ριβάλντο. Ήταν τιμή μου! Σήμερα είναι φοβερός παίκτης, έχει κουράγιο και φοβερές τεχνικές ικανότητες. Αν ληφθεί υπόψη ότι σκοράρει πολλά γκολ τότε παρακολουθούμε έναν εκπληκτικό παίκτη”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ