2013-07-21 14:30:07
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, δεν αποκλείει καμιά ομάδα που θα ενδιαφερθεί για εκείνον, ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θέλει να ξαναπαίξει σε αυτόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Πολύ καλά προχωρά η αποθεραπεία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που κάνει ατομικό πρόγραμμα. Μια ακόμη προπόνηση έκανε το Σάββατο (20/7) ενώ από εβδομάδα θα αρχίσει να φορτσάρει.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για το -διαρκές- ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 29χρονο καλαθοσφαιριστή (κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε τα έλεγε συχνά με ανθρώπους της ομάδας), ο οποίος μάλιστα έχει μεταφέρει στην πλευρά του ΠΑΟΚ όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας πως είναι θετικός και βλέπει σοβαρά αυτή την προοπτική.

Πρώτα όμως θέλει να είναι απόλυτα καλά και να νιώθει "σίγουρος" για την κατάστασή του προκειμένου να δώσει την απάντησή του (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όποια άλλη ομάδα ενδιαφερθεί).


Στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι αλήθεια πως υποδέχτηκαν με ικανοποίηση την διάψευση του Βασιλόπουλου αυτή την εβδομάδα για τα όσα ακούστηκαν περί Παναθηναϊκού μιας και υπάρχει δεδομένη θέληση να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και νοιάζονται ιδιαίτερα για την πορεία της αποθεραπείας του.

Στους κόλπους της ομάδας στη κυριολεξία στάζουν μέλι για τον Έλληνα φόργουορντ ο οποίος θέλει πολύ να ξαναπαίξει στους "ασπρόμαυρους". Αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει ο ίδιος... Αγαπά τον ΠΑΟΚ, σέβεται πως ανδρώθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ότι οι "ασπρόμαυροι" τον βοήθησαν ενώ θέλει να δουλέψει με το τεχνικό τιμ της ομάδας και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Πάντως ο Βασιλόπουλος δεν αποκλείει οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφερθεί γι' αυτόν. Το ότι "βλέπει" όμως με πολύ καλό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που ο ίδιος το παραδέχεται.

Στα τέλη του Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη (μήνας κατά τον οποίο θεωρεί πως θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα που κάνει μια ομάδα) θα μπορεί να απαντήσει σε όποιες προτάσεις του γίνουν και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν να τον δουν ξανά στα ασπρόμαυρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δουλευόμαστε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δουλευόμαστε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ