2013-07-29 23:01:28
Φωτογραφία για ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ... ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ Η Ferrari!
Παρατηρήσεις από τη Ferrari δέχτηκε ο Φερνάντο Αλόνσο για τα δημόσια παράπονα που έκανε για την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο άφησε αιχμές για την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου του μετά την πέμπτη θέση στο Grand Prix της Ουγγαρίας κι αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους της Ferrari. Ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, έκανε αυστηρές συστάσεις στον Ισπανό πιλότο, ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της «σκουντερία».

Η ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει: «Δεν χρειάζονται ξεσπάσματα, τα οποία αν και κατανοητά αμέσως μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, δεν βοηθούν κανέναν. Αυτό αφορά τα τελευταία σχόλια του Φερνάντο Αλόνσο, τα οποία δεν άρεσαν στον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, ούτε και σε κανέναν άλλο στις τάξεις της ομάδας».

Από τη «σκουντερία» έγινε γνωστό πως ο Μοντεζέμολο επικοινώνησε με τον Αλόνσο για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 32 τη Δευτέρα), αλλά τον προειδοποίησε και για τις δημόσιες τοποθετήσεις του. «Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές που έχουν οδηγήσει τη Ferrari καλούνταν ανέκαθεν να βάζουν το συμφέρον της ομάδας πάνω από το δικό τους. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία, να αποφύγουμε την ένταση, να δείξουμε ταπεινότητα και αποφασιστικότητα για να συμβάλει ο καθένας από τη θέση του προς όφελος της ομάδας», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ