2013-07-30 07:59:03
Φωτογραφία για Το ελληνικό δράμα
Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

Άρχισε γοργά και σύντομα η φυλλόρροια του πολιτικού συστήματος. Οι εκπρόσωποι του , περιφερόμενοι , προσπαθούν να δικαιολογήσουν την συνέπεια στην πολιτική της εξαθλίωσης του πληθυσμού με αλώβητες τις οικονομικές τους απολαβές. Πονάμε ,το μύθευμα , αλλά μπρος στον κίνδυνο εκλογών αποφασίσαμε την στήριξη της Κυβερνητικής πολιτικής. Όμως μην μας θέτετε ερωτήσεις. Απευθυνθείτε στους υπουργούς.

Η Πατρίδα ζει τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής διαπλοκής με τα γρανάζια της siemens. Φακελωμένοι δέχονται πιέσεις για ολοκληρωτική διάλυση του κοινωνικού ιστού ,αποτέλεσμα της μακράς πολιτικής και οικονομικής ύφεσης, αφαιρώντας την οποία ελπίδα ανάκαμψης . Έχουν τεθεί σε γύψο αδράνειας που επιβαρύνει την μακρόχρονη ανεπάρκεια τους . Η καθοδηγούμενη και ενορχηστρωμένη αποποίηση ευθυνών ολοκληρώνεται με την έκφραση συμπάθειας, στο Ελληνικό δράμα, ξένων ομοτράπεζων ηγετών..


Εφηύραν εχθρούς αλλά δεν τους βγήκε. Βγήκαν αισιόδοξοι αλλά διαψεύστηκαν και τώρα μπρος στον κίνδυνο πλήρους ανατροπής, με τις οποίες συνέπειες για απόδοση ευθυνών ,υιοθετούν μεθόδους που φέρουν Εθνική καταστροφή. Η καλή και κακή Τρόικα μπαίνει και βγαίνει στη φαιδρότητα των πολιτικών επιχειρημάτων. Θα διώξουμε 5000 δημ Υπαλλήλους η συμφωνία. Η μέθοδος κάμψης της οποίας αντίστασης θα είναι ισοδύναμο μέτρο οριζόντιας περικοπής μισθών και συντάξεων. Εισήγηση της καλής τρόικας για συνέχιση της άθλιας πολιτικής. Τι είναι εξάλλου 50 ευρω από το μηνιάτικο. Διεύρυνση της τρύπας των ελλειμμάτων με ταυτόχρονη ολοκληρωτική αποποίηση εθνικής κυριαρχίας και πτώση του ΑΕΠ.

Δεν σταματούν ,είναι αδίστακτοι. Αγοράζουν χρόνο επιβίωσης που προκαλεί ερωτήματα. Τι προσπαθούν να πετύχουν; Πως θα τιθασεύσουν τη θέληση μας; Έχουν προαποφασίσει εν αγνοία μας την αποποίηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων; Αν ναι για ποιους; Οι δημοσκοπήσεις στο Δήμο της Αθηνάς δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Τους προκαλούν φόβο.

Πρέπει να αντιδράσουμε. Χτυπημένοι ή όχι απ το δράμα να είμαστε σε εθνική εγρήγορση. Οι απάτριδες δεν πονούν για ΙΔΕΕΣ .Το μόνο που τους απασχολεί είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ τους ευμάρεια αποτέλεσμα πολιτικής επιβίωσης

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ