2013-07-30 11:50:03
Φωτογραφία για Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Έκθεση του ΔΝΤ δεν αλλάζει τους στόχους μας»
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων που πρέπει να παραμείνουν στο Δημόσιο, μετά και το 2015, απάντησε πως πρέπει να είναι κάτω από τις 600.000, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση στο πρωινό ant1.

Ο Υπουργός Δ.Μ. και Η.Δ. μίλησε και για προσλήψεις στο Δημόσιο, λέγοντας: «Λίγο λιγότερες από 10.000 προσλήψεις θα γίνουν και μέσα στο 2013» είπε ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζοντας, «μετά και την αξιολόγηση των Δομών, αλλά και την αξιολόγηση του Προγράμματος Κινητικότητας – Διαθεσιμότητας και τις ανάγκες που θα προκύψουν».

«Μνημονιακή μας υποχρέωση η αποχώρηση 15.000 Δημοσίων Υπαλλήλων έως τα τέλη του 2014»

Σχετικά με την τελευταία Έκθεση του ΔΝΤ, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, πως δεν θα αλλάξει σε τίποτα τις προβλέψεις αποχωρήσεων υπαλλήλων από το Δημόσιο, με τους στόχους (2013 και 2014) να παραμένουν όπως αρχικά έχουν τεθεί, διαψεύδοντας όσα ήδη γράφονται για επιπλέον απολύσεις και αποχωρήσεις από το Δημόσιο, που ως στόχο έχουν μόνο «να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν με προσόντα και αξιοκρατικές διαδικασίες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο δημόσιο», δήλωσε, επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στους υπαλλήλους που θα μπουν στη "δεξαμενή" της κινητικότητας, ανακοινώνοντας, πως μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα κριτήρια αξιολόγησης τους.
epoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ