2013-07-30 11:48:08
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ... ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΛΟΤΖΕΣΚΙ Η ΟΣΤΑΝΔΗ
Την πόρτα στον Ματ Λοτζέσκι για να έρθει στον Ολυμπιακό ανοίγει η Οστάνδη.

«Δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Σε πρώτη φάση είμαστε θετικοί στη μετακίνησή του», δήλωσε στέλεχος της βελγικής ομάδας.

Ο Ματ Λοτζέσκι θέλει κι έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ευρώπης… Απομένει να πει το «ναι» η Οστάνδη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βελγοαμερικανού φόργουορντ στον Ολυμπιακό, αλλά οι… αντιστάσεις που προβάλλει δεν είναι σθεναρές.

«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στη μεταγραφή του, ακόμη κι αν εκκρεμούν κάποια πράγματα να ρυθμιστούν», δήλωσε στον εγχώριο Τύπο ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Βελγίου, Φιλίπ Ντεμπέρ.

«Η διοίκηση είναι σε πρώτη φάση θετική στην πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με συγκεκριμένους όρους. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα», πρόσθεσε.

Πάντως από τα ακόλουθα λεγόμενά του έγινε αντιληπτό πως η Οστάνδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον χωρίς τον Λοτζέσκι «Η αποχώρηση του Λοτζέσκι δεν είναι προάγγελος για το τέλος του κόσμου», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πλέον δεν αναζητούμε μόνο σέντερ, αλλά και έναν νέο φόργουορντ».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να τα βρουν με την Οστάνδη σε ένα ποσό κοντά στις 100-200 χιλιάδες ευρώ και ο παίκτης, που έχει ήδη πει το «ναι», θα υπογράψει πιθανότατα για δύο χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ