2013-07-30 12:54:12
Φωτογραφία για ΜΙΣΣΑΣ : ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Ο Γιάννης Παπαπέτρου ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και ο προπονητής του στην Εθνική Νέων, Κώστας Μίσσας, υπογράμμισε πως είναι παίκτης που μπορεί άμεσα να βρεθεί στη δωδεκάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κώστα Μίσσα στο ΦΩΣ:

Παλιότερα όταν ήταν πιτσιρικάδες, είχες πει ότι θα φτάσουν ψηλά ο Παπανικολάου και ο Σλούκας. Τώρα από αυτή τη φουρνιά ποιους τρεις πιστεύεις περισσότερο;

Θα σου πω τέσσερις. Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης. Έχουν την προοπτική να γίνουν παίκτες Ευρωλίγκας και παίκτες της Εθνικής Ανδρών.

Ο Παπαπέτρου θα ήταν έτοιμος τώρα να μπει στη δωδεκάδα μεγάλης ομάδας;

Αυτός είναι έτοιμος άμεσα! Αυτός ειδικά, ναι.

Γιατί;

Είναι θέμα χαρακτήρα, η σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τα πράγματα και σε αγωνιστικό επίπεδο έχει όλα τα στοιχεία! Σωματοδομή, δύναμη, αυτός είναι έτοιμος, μπαίνει και παίζει! Σε υψηλό επίπεδο
. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τον έκλεισε ακόμα ο Ολυμπιακός! Από το δεύτερο ματς που τον είχα, είπα στους άλλους στην Εθνική ότι αυτός είναι ό,τι πρέπει για τον Ολυμπιακό, τώρα που έφυγε ο Παπανικολάου. Δεν είχε γραφτεί τίποτα ακόμα τότε για τον Παπαπέτρου και τον Ολυμπιακό. Όταν γράφτηκαν έπειτα τα ρεπορτάζ, μου είπαν οι άλλοι στην ομάδα «μάγος είσαι»; Τους είπα «τι μάγος, αφού είναι 19 χρονών το παιδί και είναι φοβερό»! Δεν ξέρω μόνο αν θέλει να συνεχίσει στον πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ ή είναι θέμα διαπραγμάτευσης, ξέρω πάντως ότι έγινε επαφή του Ολυμπιακού με την οικογένεια του παιδιού. Ειλικρινά πιστεύω ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Κώστας (Παπανικολάου), ο Παπαπέτρου είναι ιδανική επιλογή για τη θέση «3» για το μέλλον, για τα επόμενα χρόνια.

Πιο μεγάλη απώλεια ποια θεωρείς ότι είναι, του Χάινς ή του Παπανικολάου;

Και οι δύο είναι σημαντικές απώλειες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, δεν είμαι σίγουρος ποιος θα λείψει πιο πολύ. Πάντως από την πείρα μου, θα πω ένα πράγμα: Όλοι στο μπάσκετ είναι αναλώσιμοι, εκτός από μια καλή διοίκηση! Παίκτες καλούς θα βρεις, καλή διοίκηση δεν βρίσκεις εύκολα.

Τον ψηλό που ήρθε από τη Ρεάλ πως τον βλέπεις;

Δεν είναι κακός. Θα βοηθήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ