2013-07-31 14:06:04
Φωτογραφία για Ένα νεσεσέρ “επί σκηνής”!
Το καλοκαίρι καλά κρατεί και οι διακοπές είναι ένα επίκαιρο θέμα που απασχολεί τους πάντες. Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το camping, ελεύθερο ή οργανωμένο, ως μία εναλλακτική ή πιο οικονομική μορφή διακοπών.

Αν είσαι και εσύ μία από αυτούς που έχουν επιλέξει να κατασκηνώσουν στις διακοπές τους, εδώ θα βρεις ένα οδηγό με τα απολύτως απαραίτητα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου. Γιατί θέλεις να είσαι όμορφη παντού όμως οι υπερβολές και οι μεγάλες βαλίτσες και τα νεσεσέρ δεν χωράνε σε μία τόσο ξέγνοιαστη μορφή διακοπών.

Πρώτο και καλύτερο στη λίστα σου πρέπει να είναι το αντιηλιακό σου. Υπολόγισε ότι θα είσαι πολλές ώρες στον ήλιο οπότε χρειάζεσαι ένα με μεγάλο δείκτη προστασίας που θα σε προστατεύει από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία και θα είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για ένα σταδιακό και υγιές μαύρισμα. Μία καλή επιλογή είναι ένα αντιηλιακό κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα όπως το αντιηλιακό γαλάκτωμα της Apivita με δείκτη προστασίας 30.


Για τις μεσημεριανές και απογευματινές σου βόλτες που ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά επέλεξε μία αντιηλιακή κρέμα με χρώμα ή μία bb cream. Αν δεν έχεις ατέλειες να καλύψεις μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα για τον τύπο της επιδερμίδας σου θα σε καλύπτει απόλυτα. Έχεις πολλές επιλογές ανάμεσα σε αντηλιακές κρέμες της Apivita, της Avene, της Castalia αλλά και σε άλλες πολλές εταιρίες. Αν χρειάζεσαι κάλυψη επέλεξε μία bb cream που θα σου προσφέρει τόσο αντηλιακή προστασία όσο και κάλυψη και ενυδάτωση. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μία πληθώρα από bb creams αυτή που σου ταιριάζει, στην επιδερμίδα αλλά και το πορτοφόλι σου, μια και οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών έχουν λανσάρει μία ή περισσότερες εκδοχές τους.

Ένα concealer επίσης είναι ένα απαραίτητο προϊόν του νεσεσέρ σου για να μη δείχνεις κουρασμένη μετά από λίγες ώρες ύπνου και πολλές ώρες στην παραλία. Πάρε το αγαπημένο σου και χρησιμοποίησέ το σαν προϊόν πασπαρτού για τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειές σου, αντικαθιστώντας ακόμα και την bb cream.

Από τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ ξέχνα σκιές, bronzer, highlighter, primer και όλα τα υπόλοιπα περιττά και επέλεξε απλά ένα μπεζ μολύβι για τα μάτια, μία αδιάβροχη μάσκαρα, και 1-2 ενυδατικά κραγιόν ακόμα και lip balm ή 1 προϊόν 2σε1 για χείλη και μάγουλα που θα σου χρησιμεύσουν και ως ρουζ. Γενικά για λόγους υγιεινής και μια και θα είσαι σε camping απέφυγε προϊόντα που χρειάζονται πινέλο για την εφαρμογή τους και απλά εξασφάλισε ότι θα έχεις καθαρά χέρια πριν ακουμπήσεις το πρόσωπό σου.

Παρά το γεγονός ότι είσαι σε διακοπές και έχεις χαλαρή διάθεση μην αμελείς ποτέ να καθαρίζεις το πρόσωπό σου πριν μπεις για ύπνο στη σκηνή σου. Επειδή δε γίνεται να κουβαλάς μπουκαλάκια με λοσιόν, γαλακτώματα και άλλα παρόμοια επέλεξε μαντηλάκια καθαρισμού για το ντεμακιγιάζ σου για να εξοικονομήσεις χώρο και χρόνο και προμηθεύσου μικρά μπουκαλάκια για το καθαριστικό προσώπου σου, δεδομένου ότι θα έχεις καθαρό νερό μαζί σου, την κρέμα σου και ίσως και λίγο αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο για να αφαιρέσεις πιο εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα γαλάκτωμα σώματος, after sun ή όχι, καθώς ο ήλιος και το θαλασσινό νερό ξηραίνουν το δέρμα το οποίο αυτή την εποχή χρειάζεται εντατική ενυδάτωση. Και τέλος ένα αποσμητικό και ένα ελαφρύ body mist που θα αντικαταστήσει το βαρύ άρωμα, σε μυρωδιά και σύνθεση, που φοράς στην πόλη είναι δύο προϊόντα απαραίτητα για να μυρίζεις όλες τις ώρες όμορφα και να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Με λίγα και καλά προϊόντα λοιπόν είσαι έτοιμη να απολαύσεις τις διακοπές σου έχοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο νεσεσέρ που ταυτόχρονα όμως δεν βαραίνει τη βαλίτσα σου.

flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ