2013-07-31 14:07:02
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αρχικά με τη μορφή δανεισμού κι στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή εξετάζουν στη Λίβερπουλ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ανησυχεί για την κατάσταση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού που μόλις την Τρίτη επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο και τον κράτησε εκτός δράσης για οχτώ μήνες.

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ φέρονταν να έχουν συμφωνήσει με τη Σάλκε στα 12 εκατ. λίρες για την απόκτηση του 21χρονου άσου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.

Αυτό, διότι σύμφωνα με τη «Mirror», στη Λίβερπουλ εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να αποκτήσουν αρχικά δανεικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και εφόσον ο διεθνής αμυντικός αποδείξει ότι έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα πιο εντατικές, από τη στιγμή που ο Μάρτιν Σκρτελ βρίσκεται κοντά στη Νάπολι, στην οποία αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα νεσεσέρ “επί σκηνής”!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα νεσεσέρ “επί σκηνής”!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ